Attila Hadnagy e de neoprit in Liga a II-a! A marcat 3 goluri in victoria cu UTA Arad! Fratele lui Plamada a marcat si el!

Attila Hadnagy e de neoprit in Liga a II-a! A marcat 3 goluri in victoria cu UTA Arad! Fratele lui Plamada a marcat si el!
UTA Arad a deschis scorul in minutul 46 al meciului jucat pe terenul celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, insa s-a vazut umilita pana la final, dupa hatrick-ul reusit de cel mai bun marcator din liga secunda, Attila Hadnagy.

Fostul atacant al FC Botosani a egalat in minutul 61, atunci a primit o minge în adâncime de la Ursu, a patruns în careu şi l-a executat pe Miron din 10 metri uşor lateral dreapta. Peste numai 4 minute Hadnagy a marcat si din penalty, ducand scorul la 2-1.

In minutul 71, ATTI-GOL a reusit hatrick-ul, după ce şutul lui Ionut Plămada, fratele lui Florin, de la FC Botosani, a fost respins în faţă de către portarul Miron. Peste 8 minute, Ionut Plamada a punctat si el, stabilind scorul final de 4-1.

Hadnagy este golgheterul ligii secunde, cu 13 reusite in acest sezon.

REZULTATE LIGA 2:

SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE - UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ 4-1
OLIMPIA SATU MARE - DUNĂREA CĂLĂRAŞI 2-2
CS AFUMAŢI - ASU POLITEHNICA TIMIŞOARA 2-0
LUCEAFĂRUL ORADEA - CS BALOTEŞTI 0-1
METALUL REŞIŢA - FORESTA SUCEAVA 1-2
ŞOIMII PÂNCOTA - ACS BERCENI 0-0
JUVENTUS BUCUREŞTI - UNIREA TĂRLUNGENI 6-0

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
1

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
117

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
43

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...