ATENȚIONARE pentru mai multe localități din județul Botoșani: Consumul de apă este strict interzis pentru băut şi gătit!

Defecțiunea de la stația de tratare a apei a fost remediată, însă apa nu este potabilă. SC Nova Apaserv atenționează populația din 12 comune ale județului Botoșani să nu folosească apa nici pentru băut, nici pentru gătit.

ATENȚIONARE pentru mai multe localități din județul Botoșani: Consumul de apă este strict interzis pentru băut şi gătit!

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunţă că defecţiunea de la staţia de tratare a apei Ştefăneşti a fost parţial remediată.

"Atenţionăm că apa nu este potabilă în următoarele localităţi: Ştefăneşti, Mihălăşeni, Româneşti, Dângeni, Ungureni, Truşeşti, Albeşti, Todireni, Santa Mare, Călăraşi, Răuseni, Durneşti şi cele două comune ce aparţin de judeţul Iaşi, respectiv Bivolari şi Andrieşeni. Consumul de apă este strict interzis pentru băut şi gătit", atenționează S.C. Nova Apaserv S.A., care completează că va reveni cu informaţii în termen de 48 de ore.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
29

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
73

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...