Atentie unde va lasati geanta!

Marti, in jurul orei 13.00, B.V., de 60 de ani, a iesit in fata blocului, situat pe strada George Enescu, din municipiu, unde isi supraveghea nepotelul.

Fiind atenta mai mult la nepot, femeia si-a lasat poseta pe una dintre bancile din fata scarii de bloc, fiind cu atentia indreptata catre copil.

Spre ghinionul femeii, in zona se aflau si Manuela F., de 31 de ani, si Lavia R., de 31 de ani, ambele din Botosani. Cele doua femei de etnie roma, vazand momentul de neatentie al lui B.V., i-au furat femeii poseta, dupa care au luat-o la fuga.

In timp ce hoatele incercau sa se indeparteze cat mai mult de respectiva zona, s-au intalnit cu un echipaj de jandarmi, care le-au oprit imediat, intrucat sunt cunoscute, amandoua avand antecedente penale.

Jandarmii le-au intrebat a cui este poseta, moment in care cele doua au recunoscut totul, poseta in care B.V. avea suma de 750 lei si diferite acte personale fiindu-i restituita femeii cu tot ce avea in ea.

"Manuela F. si Lavia R. au fost conduse de catre jandarmi la sediul inspectoratului, unde li s-a intocmit dosar cu acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Dosarul cu acte premergatoare a fost inaintat spre solutionare Parchetului de langa Judecatoria Botosan", a mentionat cpt. Cristian Nituleac, ofiter relatii publice cu presa din cadrul IJJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
292

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
422

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...