ATENTIE, PERICOL DE ACCIDENTE! - Completare VIDEO

ATENTIE, PERICOL DE ACCIDENTE! - Completare VIDEO
Vestile din judet sunt tot mai ingrijoratoare. Accidente soldate, din fericire, doar cu avarierea autoturismelor, au avut loc in aceasta dimineata la Braiesti, Leorda, dar si in zona Lebada, la iesire din municipiul Botosani. Cauza accidentelor rutiere este gheata formata pe asfalt.

Tot mai multi botosaneni s-au adresat redactiei Stiri Botosani pentru a semnala ca in Botosani se circula foarte greu din cauza poleiului. Nu numai soferii s-au aratat ingrijorati de starea drumurilor, ci si pietonii.

Daca pe sosea, in zonele intens circulate, situatia este cat de cat multumitoare, trotuarele au devenit, in aceasta dimineata, adevarate piste de patinaj.

"Din cauza frigului, picaturile de apa care cad pe parbrizul masinii ingheata instantaneu. Imi imaginez ce este pe trotuare", ne-a povesdtit un sofer din trafic.

Completare: Viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, anunta ca s-au luat masurile necesare pentru diminuarea efectelor poleiului.

 "Am dat dispozitie catre societatea Urban Serv Botosani ca, indiferent daca este vorba despre careu sau nu (zone de competenta ale societatii, n.r.), sa iasa toti oamenii pe teren si sa se actioneze in special pe trotuare, pentru ca pietonii sunt in pericol de a suferi fracturi. Asiguram populatia ca in cel mult jumatate de ora situatia va reveni la normal, atat pe strazi, cat si pe trotuare", a declarat Florin Ghiorghita astazi, in jurul orei 10.30.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
31

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
49

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...