Atentie pe cine luati in masina!

Atentie pe cine luati in masina!
La un pas de tragedie, pentru ca a luat la ocazie un tanar! Duminica seara, printr-un apel de urgenta, C. Ionut, de 23 de ani, din orasul Saveni, a sesizat ca a fost victima unei talharii comisa pe DJ 282, la iesirea din orasul Saveni catre localitatea Podriga, comuna Draguseni.

Din primele cercetari efectuate de catre o echipa operativa din cadrul Politiei Saveni, s-a stabilit ca in seara respectiva, in jurul orei 20.00, in timp ce partea vatamata se deplasa cu autoturismul proprietate marca Dacia 1310, a luat la ocazie pe numitul A. Costel, de 25 de ani, din satul Hulub, comuna Dingeni, judetul Botosani, care la scurt timp, prin violenta si amenintare cu un cutit, cu care i-a produs o plaga taiata in regiunea submandibulara, l-a deposedat de autoturism, un telefon mobil si un portofel in care se afla suma de 240 lei, se precizeaza in comunicatul de presa al IPJ Botosani.

Dupa deposedarea de bunuri, partea vatamata a reusit sa fuga, suspectul urcandu-se la volanul autoturismului cu toate ca se afla sub influenta alcoolului si nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

Suspectul a reusit apoi sa conduca autoturismul doar circa 100 metri pana ce motorul acestuia s-a oprit, fiind identificat ulterior de catre politisti. In urma testarii cu aparatul etilotest i s-a stabilit o concentratie de 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Fata de suspect s-a dispus la data de 16.11.2008 retinerea pentru o durata de 24 ore pentru savarsirea infractiunilor de talharie, conducerea a unui autoturism fara a poseda permis de conducere si cu alcoolemie peste limita legala, urmand ca astazi sa fie prezentat Parchetului cu propunere de sesizare a instantei in vederea arestarii preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
29

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
28

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
144

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...