Atenție la mesajele primite de pe adresa anticoruptie@pna.ro! Precizările DNA

Atenție la mesajele primite de pe adresa anticoruptie@pna.ro! Precizările DNA

Mai multe persoane au primit, în cursul zilei de miercuri, mesaje electronice de pe adresa „anticoruptie@pna.ro”, iar DNA anunţă că acestea nu au nicio legătură cu instituţia şi trebuie verificate. Potrivit reprezentanţilor DNA, mesajele au fost trimise „încercarea de a induce în eroare destinatarii”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de către reprezentanţii DNA, în cursul zilei de miercuri, diverse persoane au primit mesaje electronice de la o adresă falsă, cu denumirea „anticoruptie@pna.ro”, deşi anterior nu au avut nicio corespondenţă cu instituţia, arata Digi24.ro.

„Scopul creării acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informaţii false, în încercarea de a induce în eroare destinatarii şi nu are legătură cu infrastructura informatică a instituţiei”, transmit reprezentanţii DNA, citați de News.ro.

Potrivit acestora, nici Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi nici persoanele din conducerea instituţiei nu deţin niciun fel pagină sau cont de utilizator pe reţele de socializare.

„Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că singura expunere a instituţiei existentă în spaţiul virtual este pagina de internet «www.pna.ro», în vederea semnalării unor fapte de corupţie, pentru a face solicitări, pentru a afla date de contact, pentru a afla informaţii despre activitatea instituţiei etc”, se mai arată în comunicat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...