Atat de beata, incat a crezut ca a lovit-o o masina!

Atat de beata, incat a crezut ca a lovit-o o masina!
S-a imbatat atat de tare la o inmormantare, incat, pentru ca pe drumul catre casa a cazut de nenumarate ori si s-a ranit, le-a spus politistilor ca a fost victima unui accident rutier.

Femeia de 33 de ani a pus de drumuri intreaga echipa operativa a Politiei, oamenii legii concluzionand, apoi, ca "victima" poposise de nenumarate ori prin santul de pe marginea drumului. Fiind testata cu aparatul etilotest, i s-a stabilit o concentratie de 1,43 mg/l alcool pur in aerul expirat.

"In cursul zilei de 28.05.2009, ora 22.16, printr-un apel de urgenta, un agent de politie de frontiera in cadrul IJPF Botosani-Sector Dorohoi, a sesizat ca pe DJ 291C, in localitatea Iezer, comuna Hiliseu-Horia, sunt 2 sacose cu bunuri, iar pe acostament o femeie in stare de ebrietate, care afirma ca a fost accidentata de un autoturism Dacia Logan de culoare albastra", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In baza sesizarii au fost alertati politistii din mai multe comune din zona, in vederea identificarii autoturismului cu semnalmentele indicate de femeia respectiva.

Totodata, in cauza a fost constituita o echipa operativa pentru cercetarea evenimentului si stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt.

In urma primelor cercetari efectuate s-a stabilit ca, in dupa-amiaza de 28 mai, T. Daniela, de 33 de ani, din localitatea Hiliseu-Horia, judetul Botosani, a participat la o inmormantare in satul Iezer, dupa care s-a deplasat la un bar unde, impreuna cu membrii unei familii din aceeasi localitate, a consumat bauturi alcoolice pana in jurul orei 22.00.

Ulterior au plecat impreuna, pe jos, spre domiciliile lor, deplasandu-se atat pe partea carosabila, cat si pe acostamentul si prin santul din partea stanga a DJ 291C.

In acest timp, din cauza starii de ebrietate, T. Daniela a cazut de mai multe ori. Inca de la primele audieri, membrii familiei care au insotit-o pe tot traseul spre casa pe T. Daniela au precizat ca aceasta nu ar fi fost lovita de vreun vehicul, ci a cazut din cauza starii de ebrietate in care se afla.

Victima a fost transportata la Spitalul Municipal Dorohoi pentru acordarea de ingrijiri medicale si efectuarea de investigatii de specialitate. Fiind testata cu aparatul etilotest, i s-a stabilit o concentratie de 1,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. Victima a suferit traumatisme, plagi si contuzii care au impus internarea in spital.

"A doua zi, dupa ce si-a revenit din starea de ebrietate, victima a negat faptul ca ar fi afirmat in seara 28.05.2009 ca a fost victima unui accident rutier. Totodata, victima a precizat ca nu a solicitat interventia ambulantei sau politiei si ca leziunile prezentate la internare se datoreaza faptului ca a cazut in repetate randuri, atat pe partea carosabila, cat si pe acostament din cauza starii de ebrietate in care se afla", a completat Manuela Ieremie.

Aceste aspecte au fost confirmate pe parcursul cercetarilor si de membrii familiei care au insotit-o spre casa cat si de alti martori care au fost identificati de catre politisti.

Pentru alarmarea fara motiv a organelor specializate, femeia a fost sanctionata contraventional.

In cauza se continua cercetarile urmand a se dispune solutie procedurala.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
4

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
185

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
625

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...