ASTAZI: Doliu national in Romania, in ziua inmormantarii reginei Ana!

ASTAZI: Doliu national in Romania, in ziua inmormantarii reginei Ana!
Televiziunile generaliste si-au adaptat programele in ziua de doliu national decretata de Guvern pe 13 august, cand va avea loc inmormantarea reginei Ana.

Astfel, posturile TV au scos din grile emisiunile de divertisment si au decis sa difuzeze documentare despre regalitatile Romaniei sau sa transmita in direct funeraliile de la Curtea de Arges.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) le-a amintit vineri televiziunilor ca trebuie sa isi modifice in mod corespunzator grila de programe, scrie Paginademedia.ro.

De exemplu, Pro TV va difuza sambata, incepand cu ora 12:00, filmul documentar Razboiul Regelui, in care apare inclusiv regele Mihai I. Programul va continua, la ora 13:00, cu filmul romanesc Carol I, in regia lui Sergiu Nicolaescu, iar la 15:00 va incepe o editie speciala a Stirilor Pro TV.

Si Antena 1 va avea, de la ora 10:00, o editie speciala, cand la Palatul Regal din Bucuresti va avea loc o scurta ceremoniei religioasa la care vor lua parte familia regala a Romaniei si regalitatile straine. La 15:00 va incepe transmisiunea in direct de la Noua Catedrala din Curtea de Arges, unde va fi oficiata ceremonia religioasa a ingroparii.

Si Prima TV renunta sambata la emisiunile de divertisment precum Trasnitii sau Killer Karaoke si transmite live de la inmormantarea reginei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
112

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
51

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...