ASTAZI Campionatul National de Automobilism Rally - Sprint Botosani

ASTAZI Campionatul National de Automobilism Rally - Sprint Botosani
Etapa de la Botosani este transmisa, in aceste momente, in direct pe internet, de live.botosani. Clubul Sportiv Auto Green organizeaza astazi etapa a treia din Campionatul National de Automobilism a Rally - Sprint Botosani MBB, in parteneriat cu Primaria Botosani si Directia pentru Sport a judetului Botosani.


Startul se da din fata Teatrului Mihai Eminescu, pe traseul Marchian - Pacea - soseaua veche a Sucevei (unde va fi parcul de service si de asistenta tehnica).

La 12.30, concurentii vor sustine o super speciala in parcarea de la magazinul Elvila, iar urmatoarele trei probe speciale se vor desfasura pe traseul Lacul Mihai Eminescu - Baisa, pe drumul forestier.

Concursul se va finaliza la 17.30, in fata Teatrului Mihai Eminescu, festivitatea de premiere fiind programata sa se desfasoare in Sala mare a institutiei, in jurul orei 19.30.

Si-au anuntat participarea 17 echipaje, dintre care patru sunt de la Auto Green Club Botosani. Cel mai important pilot care va participa la raliul de la Botosani este Thomas Abraham, actualul campion national la grupa H. In plus, la Botosani va fi prezenta fiica multiplului campion national Titi Aur, care va concura duminica pe traseul dintre Baisa si Lacul Mihai Eminescu.

Concursul Rally Sprint Botosani MBB conteaza ca etapa in Campionatul National de Rally Sprint al Romaniei si va reuni la start echipaje profesioniste care alearga in competitia nationala automobilistica, cu masini special pregatite pentru concurs, fiind o premiera in Botosani. In concurs s-au inscris 17 echipaje, a spus Liviu Gania, pilot in Campionatul National de Rally

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
795

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
251

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
214

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...