Asalt social-democrat asupra redutei Contac!

Asalt social-democrat asupra redutei Contac!

 Constantin Contac  

Viitorul politic al lui Constantin Contac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani si lider al Partidului Social Democrat, filiala Botosani, se hotaraste astazi!

Ieseanul Gheorghe Nichita, vicepresedinte PSD, care a fost desemnat sa preia interimatul la Botosani, dupa suspendarea din functie a lui Contac, a venit astazi la Botosani.

Alaturi de Nichita se afla si Valeriu Zgonea, secretar general al PSD, un apropiat al social-democratului Hrebenciuc.

La nivel national, surse din PSD spun ca debarcarea lui Contac face parte din planul Statia de Epurare, social-democratul botosanean fiind prima victima a acestor miscari in interiorul PSD, in pregatirea alegerilor europarlamentare.

Al doilea este Eugen Nicolicea, de la Mehedinti, considerat a fi omul de casa al lui Miron Mitrea in PSD.

Urmeaza, cel mai probabil, Doru Ioan Taracila, de la Calarasi.

Constantin Contac declara, in urma cu cateva zile, ca nu va renunta la functie si ca nu i se va putea reprosa nimic.

Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita a precizat marti, intr-o conferinta de presa, ca fostul presedinte al filialei PSD Botosani, Constantin Contac, ar fi vrut sa-si impuna rudele in structurile guvernamentale.

Domnul Constantin Contac voia sa fie prefectul judetului Botosani, iar pe feciorul lui l-a propus pentru un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor“, a declarat Nichita.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
33

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
156

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
39

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...