Asalt liberal asupra democrat-liberalului Flutur!

Asalt liberal asupra democrat-liberalului Flutur!

Liviu Campanu, senator PNL de Botosani

Ping-pong politic, cu miza electorala! De asta au parte botosanenii care asista, de ceva vreme, la un meci verbal intre un senator liberal si un presedinte democrat-liberal.

Disputa dintre Liviu Campanu si Catalin Flutur atinge cote tot mai mari, cuvintele devenind acide, iar acuzatiile surprinzatoare.

Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Flutur spunea "despre morti numai de bine", tragand si o anatema asupra liberalului Campanu cu referire la relatiile acestuia cu fosta Securitatea, senatorul reactioneaza din nou.

"Stim cu totii si vedem cu totii batjocura care a fost facuta din banii publici, administrati de Primarie, ma refer aici doar la banii cheltuiti pentru reabilitarea bulevardului, care deja arata jalnic si va fi sapat in continuare, in virtutea punerii in viata a programului de reabilitare a retelei de apa si canalizare. Cunoastem preocuparea domnului primar de punerea in posesie a unor spatii dintre blocuri care urmeaza a fi vandute catre anumite persoane interesate. Vedem marea ruina, pe care domnul primar se lauda ca a facut-o, atragand investitori in Botosani si care ar trebui sa se numeasca Mall", mentioneaza Liviu Campanu intr-un comunicat remis redactiei.

La acuzatiile de colaborare cu fosta Securitate, Campanu spune ca liderul democrat-liberalilor botosaneni va fi nevoit sa isi explice cuvinetele in instanta.

"Cu privire la afirmatiile legate de colaborarea cu anumite structuri de trista amintire ale statului comunist, ii voi oferi domnului primar posibilitatea sa isi sustina aceste afirmatii in instanta. Pentru ca, la momentul respectiv, s-a dovedit clar ca totul a fost o lucratura si nimic altceva", se apara Campanu.

Liviu Campanu se arata extrem de deranjat si de faptul ca democrat-liberalul Flutur l-a numit "mort politic".

"In vara anului 2008 va rugati la acest mort politic sa faca o intelegere cu PD-L-ul, pentru constituirea Consiliului Judetean. Asa cum am spus si la vremea respectiva, am refuzat sa facem aceasta intelegere, pentru ca nu puteam avea incredere in tradatorii idealurilor liberale", spune senatorul liberal in comunicatul de presa.

Reamintim ca, vineri, Catalin Flutur, presedinte organizatiei Botosani a PD-L, declara intr-o conferinta de presa ca Liviu Campanu va trebui, daca vrea sa mai conteze in politica botosaneana, sa aduca dovada ca nu a fost turnator la Securitate.

"Eu am o vorba, despre morti numai de bine! Din punctul meu de vedere, am ridicat o minge la fileul PNL si s-a trezit o stafie sa vorbeasca. Dupa scandalul iscat in PNL, in care isi povesteau cum au fraudat alegerile, au incercat apoi sa gaseasca vinovatii. Cel mai simplu indiciu, daca cineva a turnat, nu poate sa toarne decat turnatorul de meserie. Din punctul meu de vedere, Campanu este mort politic, si daca vrea sa mai conteze pentru politica botosaneana trebuie sa vina cu dovada ca nu a fost turnator la Securitate. Din acel moment va conta si vom putea sa mai discutam cu dumnealui", preciza Catalin Flutur la sfarsitul saptamanii trecute.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
27

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
259

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
572

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...