Aron isi vede de treaba, Politia contabilizeaza spargerile!

Aron isi vede de treaba, Politia contabilizeaza spargerile!
Au dat lovitura din nou lovitura! Aron Balan si un alt prieten, tot de 14 ani, au spart o masina ziua in amiaza mare, la cativa metri de sediul noul al primariei, in zona Centrului Vechi.

Cei doi au spart geamul mic de la portiera stanga spate a autoturismului marca VW Golf, apartinand lui Catalin I., din Botosani, autoturism stationat in parcarea fostului Cinematograf Luceafarul. De pe bancheta au sustras un borset in care se aflau documente personale, un telefon mobil Nokia 3210 si suma de 100 lei.

Si de aceasta data, ca si in cazul judecatorului Murariu, echipa operativa a Politiei l-a identificat pe unul dintre autori ca fiind Aron Balan, iar celalalt A.L., tot din Botosani.

Politia botosaneana pare sa nu aiba leac pentru teribilul Aron Balan. In luna aprilie a acestui an, inainte de a implini 14 ani, el a fost preluat de stat in Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta, unde era pazit 24 de ore din 24.

Minorul a reusit sa fuga prin fereastra de la baie, la doar doua zile dupa ce a implinit 14 ani, pe 12 mai. Aron i-a scris directoarei de la Protectia Copilului o scrisoare in care o ruga sa nu il mai tina inchis, motivatia fiind pe masura: Eu nu sunt nebun, sunt hot! Aron Balan are la activ sute de spargeri din autoturisme, fiind vizate in special masinile de lux din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
112

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
676

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
228

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...