Aproape 100 de dascali au parasit sala, dupa ce au vazut subiectele la titularizare!

Aproape 100 de dascali au parasit sala, dupa ce au vazut subiectele la titularizare!
Doi profesori eliminati pentru ca au fost prinsi copiind, 97 de teze anulate, profesorii parasind sala de examen dupa ce au vazut subiectele, si 477 de dascali care au sustinut examen! Alti 196 de candidati nu s-au mai prezentat la examen. Acesta este bilantul concursului de titularizare care a avut loc astazi la Colegiul National "A.T Laurian" Botosani.

Tezele vor fi corectate in unul dintre cele 11 centre de corectura din tara, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean refuzand sa spuna unde anume vor fi corectate tezele profesorilor botosaneni.

"Conform metodologiei, candidatii care intra in sala de examen au dreptul ca intr-o ora sa renunte la examen. Am avut 97 de persoane care au solicitat anularea tezelor, din motive personale. Pentru ca nu au sustinut examenul, nu li se vor anula notele de anul trecut si vor putea astfel sa le foloseasca la etapele ulterioare", a spus Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul ISJ Botosani.

Conform calendarului oficial, pe 18 iulie se afiseaza rezultatele, pe 18-19 iulie se pot depune contestatiile, urmand ca pe 20 iulie sa se dea rezultatele la contestatii.

Pe 21 iulie dascalii afla nota finala, iar pe 22-25 este programata repartizarea pe posturi a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7 la titularizare.

Pentru anul scolar viitor, sunt puse la dispozitie peste 180 de posturi titularizabile, care au o viabilitate de patru ani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
76

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
105

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
162

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...