Aproape 100 de dascali au parasit sala, dupa ce au vazut subiectele la titularizare!

Aproape 100 de dascali au parasit sala, dupa ce au vazut subiectele la titularizare!
Doi profesori eliminati pentru ca au fost prinsi copiind, 97 de teze anulate, profesorii parasind sala de examen dupa ce au vazut subiectele, si 477 de dascali care au sustinut examen! Alti 196 de candidati nu s-au mai prezentat la examen. Acesta este bilantul concursului de titularizare care a avut loc astazi la Colegiul National "A.T Laurian" Botosani.

Tezele vor fi corectate in unul dintre cele 11 centre de corectura din tara, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean refuzand sa spuna unde anume vor fi corectate tezele profesorilor botosaneni.

"Conform metodologiei, candidatii care intra in sala de examen au dreptul ca intr-o ora sa renunte la examen. Am avut 97 de persoane care au solicitat anularea tezelor, din motive personale. Pentru ca nu au sustinut examenul, nu li se vor anula notele de anul trecut si vor putea astfel sa le foloseasca la etapele ulterioare", a spus Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul ISJ Botosani.

Conform calendarului oficial, pe 18 iulie se afiseaza rezultatele, pe 18-19 iulie se pot depune contestatiile, urmand ca pe 20 iulie sa se dea rezultatele la contestatii.

Pe 21 iulie dascalii afla nota finala, iar pe 22-25 este programata repartizarea pe posturi a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7 la titularizare.

Pentru anul scolar viitor, sunt puse la dispozitie peste 180 de posturi titularizabile, care au o viabilitate de patru ani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mulțime de autorități convocată la Prefectură, într-o campanie anti-trafic de persoane. Vine și un subsecretar de stat

astăzi, 19:42
119

Campania „Informare acasă! Siguranţă în lume”, ajunge din nou la Botoşani. Joi, 22 august 2019, începând cu ora 14:00, în sala „Iorga” din cadr...

Rentierii agricoli pot face demersuri pentru obținerea vizei pe 2018, până pe 2 septembrie

astăzi, 19:19
60

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoșani informează că pentru obţinerea vizei aferente anului 2018, rentierii agricoli se mai pot prezenta până la data de 2 ...

ACUM: Un elicopter SMURD preia o femeie care a suferit un infarct

astăzi, 18:53
902

Un elicopter SMURD se pregătește să aterizeze la unitatea militară de pe Petru Rareș, pentru a prelua o femeie de 46 de ani.Pacienta a suferit, miercuri, un infarct, urmând a fi transpo...