Anunțul meteorologilor: Cum va fi vremea de Crăciun

GER în majoritatea regiunilor! În Moldova, temperaturile maxime vor scădea accentuat la începutul intervalului.

Anunțul meteorologilor: Cum va fi vremea de Crăciun

   Foto: Agrointel.ro

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptâmâni, inclusiv ziua de Crăciun, câteva zile cu o medie a temperaturilor de până la -15 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiior va fi ridicată în perioadele 19 – 20 decembrie şi, respectiv, 23 – 25 decembrie, potrivit prognozei realizate de meteorologi pentru perioada 12 – 25 decembrie, arata Agrointel.ro.

În Moldova, la începutul intervalului temperaturile maxime vor scădea accentuat, de la medii regionale de 7 grade până spre -1 grad, după care vor varia ușor de la o zi la alta și se vor situa în jurul pragului de îngheț, în medie, de -2…-1 grad în intervalul 16-18 decembrie și spre 1…2 grade în restul zilelor.

Minimele nocturne vor fi mult sub 0 grade, caracterizând o vremea deosebit de rece pentru această perioadă, cu valori în medie regională de -9…-8 grade în noaptea de 13 spre 14 decembrie, respectiv în intervalul 16-18 decembrie și valori de -6…-5 grade în rest.

Vor fi precipitații îndeosebi în zilele de 12,14,15,19 şi 20 decembrie, când se vor semnala pe arii mai extinse şi posibil mai însemnate cantitativ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...