Anuntati Politia daca ati vazut acest barbat!

Anuntati Politia daca ati vazut acest barbat!
În toamna anului 2000 bărbatul a plecat la muncă în Italia, prin intermediul unei firme. De atunci nu a mai revenit la domiciliu şi nici nu şi-a mai contactat familia.

Dacă aţi văzut acest bărbat sau cunoaşteţi date despre el, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112 !

MARIEAN DORU este născut la 29.07.1955 în satul Lozna, comuna Lozna, judeţul Botoşani. Domiciliat în municipiul Botoşani, strada Primăverii nr. 2, bl. ZA2, et. 3, ap. 10, judeţul Botoşani.
                  
În toamna anului 2000 bărbatul a plecat la muncă în Italia, prin intermediul unei firme din municipiul Focşani, judeţul Vrancea. De atunci nu a mai revenit la domiciliu şi nici nu şi-a mai contactat familia.
În evidenţe figurează ca fiind returnat din Italia, cu paşaportul suspendat, la data de 01.07.2003. 
La plecarea în Italia şi-a luat asupra sa numai paşaportul turistic, buletinul de identitate rămânând la familie.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,70 m, greutate -  aproximativ 70 kg, constituţie atletică, păr şaten, ochi albaştri.
Semne particulare: nu are
Îmbrăcăminte la data dispariţiei: costum din stofă, de culoare bleumarin, încălţat cu pantofi din piele, de culoare neagră.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest bărbat  este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 


BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. BOTOŞANI

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
617

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
133

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
84

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...