Animale arse in incendiu!

Animale arse in incendiu!
In noaptea 17 spre 18 mai, in punctul de comanda al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Nicolae Iorga al Judetului Botosani a fost anuntat prin Sistemul Unic de Urgenta 112 izbucnirea unui incendiu la un adapost de animale proprietatea lui Mihai P., 69 de ani, din satul Fundoaia, comuna Vaculesti.

La fata locului s-a deplasat in cel mai scurt timp posibil un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi. Cand au ajuns la locul indicat, ardea adapostul de animale construit din lemn. Pompierii au reusit sa stinga incendiul in mai putin de o ora. Valoarea pagubelor a fost estimata la 14.000 de lei.

"Flacarile au distrus adapostul de animale pe o suprafata de 100 m.p., 100 kg de furaje. In incendiu au murit prin asfixiere 2 vite si 3 vitei. Incendiul a fost observat de proprietar cu intarziere, acesta incercand sa salveze animalele legate in adapost, insa nu a reusit, intrucat focul se intetea", a mentionat plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant in cadrul IJSU Botosani.

Pompierii au salvat 3 porci si alte bunuri materiale din imediata apropiere a anexei, in valoare de 15.000 de lei. Incendiul a fost generat cel mai probabil de un felinar uitat aprins in adapost.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
78

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
90

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...