Angajaţii Primăriei Botoşani, acuzaţi de incompetenţă! "E o glumă proastă", asigură şeful Eltrans!

Angajaţii Primăriei Botoşani, acuzaţi de incompetenţă! "E o glumă proastă", asigură şeful Eltrans!
O postare pe Facebook a atras peste o sută de like-uri şi numeroase distribuiri, iar comentariile sunt mai mult decât acide la adresa angajaţilor Primăriei Botoşani, dar şi a celor de la Eltrans. Este vorba despre postarea apărută luni seara, prin care "Eltrans Botoşani" îşi cere scuze tuturor botoşănenilor care au aşteptat în ger în staţiile de tramvai.

Cuvintele sunt însoţite de o fotografie din iarna trecută şi prezintă un tramvai care a sărit de pe şine.

Redăm postarea integral, în forma în care a apărut pe Facebook:

"Ne cerem scuze tuturor Botoșănenilor care au așteptat azi in stațiile de tramvai...Din incompetența angajaților primăriei Municipiului Botoșani ...cei care zic că și fac treaba...desi azi sa văzut foarte bine....cand vagoanele patinau...si nu puteau ajunge la timp in stații...pentru ce sunt platiti acești oameni...sa declare ca și au facut treaba...si in realitate nici urma de ei prin oraș? !!!! (Foto 2015)", sunt cuvintele postate luni seara de pe contul Eltrans Botoşani.


 
Contactat de către reporterul Ştiri Botoşani, directorul Eltrans a rămas surprins, precizând că instituţia pe care o conduce (şi care este direct subordonată Consiliului Local) nu are cont pe Facebook.

"Nu avem cont pe Facebook. Noi avem doar site. Cred că cineva a făcut o glumă proastă. Vom verifica şi noi să vedem despre ce este vorba", a precizat Paul Şmit, directorul Eltrans Botoşani.

Cu toate acestea, contul cu numele Eltrans Botoşani are peste 700 de prieteni, iar informaţiile oferite de reţeaua de socializare ne spun că proprietarul acestui cont este "Director general la Eltrans" (urmează data naşterii şi informaţii legate de studii).


Botoşănenii s-au grăbit să aprecieze postarea şi să comenteze pe marginea ei, chiar dacă părerile au fost împărţite:

"SUNTEM alaturi de voi"

"Iar i-a luat iarna pe nepregatite!"

Postarea de luni a atras şi critici la adresa Eltrans: "MAI SCHIMBATI TRAMVAIELE....AM STAT IN STATIE PE PLOAIE PENTRU CA VATMANUL ERA LA CAFEA......SAU INCASATOAREA......NU DATI VINA PE ALTII PENTRU PROBLEMELE VOASTRE.......SA VA FIE RUSINE PENTRU LIPSA DE RESPECT....APROPO......SE MERGE CU TRAMVAIUL LA JUMATATE DE PRET SI FARA BILET....AR TREBUI SA VA GESTIONATI MAI BINE GUNOIUL DIN CURTE......PLATIM UN PRET SI VREM CALITATE"

"Asa din intamplare intreb si eu : asta nu cumva era datoria angajatilor firmei?"

"Da, poate ca unii au dreptate. Cineva se chinuie sa miste ceva-n Bt cu transportul asta, iar unii primesc dreptul de jmecher (incepand de la vatmani) pina la juma de pret al taxatorului. Ce este drept, este drept. Mai multa atentie din partea conducerii (ca-i foamea mare) Succes!"


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
25

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
177

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
56

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...