Angajatii HSR au ranit un botosanean in timp ce incercau sa ii ridice autoturismul blocat!

Angajatii HSR au ranit un botosanean in timp ce incercau sa ii ridice autoturismul blocat!

 Petru Alexandru Adumitroae: Au stat la panda!  

Un botosanean a fost ranit, astazi, de lucratorii HSR, in incercarea acestora de a-i ridica masina parcata pe locul destinat persoanelor cu handicap!

Pentru ca s-a rugat in zadar sa nu ii ridice autoturismul blocat, intrucat se va stradui sa plateasca in timp util sanctiunea, angajatii HSR au fortat ridicarea masinii, fara sa mai tina cont de impotrivirea proprietarului.

Chiar daca martorii spun ca masina HSR a dat intentionat peste botosanean, angajatii firmei spun ca barbatul s-a aruncat singur la pamant, pentru a impresiona!

"Au dat cu masina peste mine! N-a contat ca eram in spatele masinii. Le-am spus ca in doua ore le dau banii, ca nu am la mine, dar nu m-au inteles. Recunosc ca am parcat gresit, dar nici cei de la HSR nu sunt deloc intelegatori, mai ales ca am parcat doar 5 minute. Sunt sigur ca au stat la panda!", a spus proprietarul masinii blocate, Petru Alexandru Adumitroae.

De partea cealalta, lucratorii HSR spun ca ei nu au nicio vina, intrucat nu fac decat sa indeplineasca niste ordine.

"In momentul in care cetateanul vine la masina, noi renuntam sa ridicam autoturismul. Acum am solicitat pentru a doua oara sa vina masina de ridicare, dupa ce proprietarul a spus initial ca plateste si renuntaseram sa ridicam masina. Ajunseseram la o intelegere cu el: daca tot e aici, sa plateasca pe loc la jumatate de pret din capacitatea cilindrica a masinii. In mod normal, pentru cei care blocheaza pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ridicam masina pe loc. Cei de la Consiliul Local au facut legile, nu noi. Noi suntem angajati si indeplinim ordinele", a motivat Curpan Samir, angajat HSR.

Scandalul petrecut chiar in centrul orasului, in zona Prefecturii Botosani, a adunat multi curiosi, dar si cetateni indignati de atitudinea angajatilor firmei, precum si de lipsa parcarilor in municipiu.

Un alt botosanean a explicat cum, de un timp, a devenit biciclist, de teama ca, din lipsa locurilor de parcare, s-ar putea trezi cu masina blocata.

"Acum circul cu bicicleta, pentru ca niciodata nu gasesc locuri de parcare. Este o hotarare de Consiliu Local, e adevarat, dar e o hotarare proasta! In primul rand trebuie sa se faca parcari si apoi sa se sanctioneze oamenii. In locul mall-ului trebuiau facute locuri de parcare!", a spus Dumitru Tatarcan, un cetatean nevoit, spune el, sa circule cu bicicleta prin oras.

Desi in aceeasi zona centrala se aflau mai multe masini parcate neregulamentar, niciuna dintre ele nu a starnit interesul lucratorilor HSR, care au spus ca "pentru masinile parcate neregulamentar pe spatiul de circulatie al strazii au competenta politistii rutieri"!

La intrebarea jurnalistilor cu privire la politistul rutier care ar trebui sa dispuna aceasta masura, raspunsul a fost transant: "Acum este chemat in alta parte"!
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
43

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Ioan, ucenicul Sf. Grigorie Decapolitul

astăzi, 07:00
42

Sfântul Ioan (†820) a ieșit de tânăr din lume şi iubind pe Hristos s-a dus la Sfântul Grigorie Decapolitul, care l-a făcut monah și împreună se nevoiau, plăc&acir...

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
68

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...