Angajată a ANIF Botoșani, reclamată la ministrul agriculturii! Vezi de ce

Angajată a ANIF Botoșani, reclamată la ministrul agriculturii! Vezi de ce
Senatorul Viorel Grigoraș i-a adresat o interpelare ministrului agriculturii Daniel Constantin, căruia i-a adus la cunoștință situația unei angajate a Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Filiala Botoșani, care nu prea dă pe la serviciu.

“Vă aduc la cunoştinţă o anumită stare de fapt la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, Filiala Botoşani, situaţie care a creat nemulţumire în rândul angajaţilor şi specialiştilor în domeniu, de pe plan local.

În prezent, în cadrul Filialei Botoşani este angajată doamna Doina Aioniţei, detaşată de la Bucureşti.

Dincolo de faptul că, repet, existau suficienţi specialişti din judeţul nostru, aflu că doamna este plătită cu banii filialei, dar nu o şi onorează cu prezenţa fizic, la birou, ca restul angajaţilor, forţată probabil de alte obligaţii să stea mai mult în capitală.

Dată fiind această situaţie, vă adresez următoarele întrebări:

1. Sunteţi la curent cu problema nerespectării responsabilităţilor ce decurg din fişa postului de către doamna Doina Aioniţei?

2. Având în vedere disponibilitatea altor specialişti din judeţ, pentru postul respectiv, luaţi în calcul o revocare a numirii acesteia?, se arată în interpelare."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
28

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
30

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
50

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...