Andrei Porfireanu: VREAU SA II VAD IN PUSCARIE!

Andrei Porfireanu: VREAU SA II VAD IN PUSCARIE!

 ANDREI PORFIREANU  

INTERVIU - Atacantul botosanean de la FC Botosani, Andrei Porfireanu, fotbalistul batut in urma cu trei zile de o banda de romi, vrea sa ii vada pe atacatori dupa gratii. Andrei Porfireanu a fost externat astazi de la spitalul Sf. Spiridon din Iasi, dar va trebui sa stea cu mandibula imobilizata timp de o luna de zile.

Ce s-a întamplat?

M-am dus sa iau o sticla de suc de la un magazin din apropiere si, cand ma intorceam inapoi la vila, am trecut pe langa un grup de persoane ce erau la intrarea intr-o scara de bloc. Doua dintre acele persoane au venit spre mine. Eu am grabit pasul, dar m-au ajuns si mi-au zis sa le dau 10 lei. Le-am zis ca nu am. Chiar nu aveam bani la mine. Mi-am luat la mine bani pentru doua sticle de suc, pe care i-am lasat la magazin. Intre timp am vazut ca veneau si alte persoane din spate si am incercat sa fug, dar mi-au pus piedica si am cazut, dupa care au inceput sa dea in mine cu pumnii si picioarele.

Ai reusit sa ajungi singur la vila?

Dupa ce m-au lasat, am reusit sa ma ridic si sa ajung pana la vila. Cand m-au vazut colegii, m-au intrebat ce s-a intamplat. Le-am spus ca niste tigani m-au batut. Nu mai tineam minte prea multe, dupa cate lovituri am luat în cap.

Ce ti-au zis medicii de la Iasi?

Diagnosticul este fractura de maxilar si mi-au pus sarme pentru a imobiliza mandibula superioara. Trebuie sa stau cu aceste sarme in gura circa o luna de zile.

Citeste AICI continuarea interviului oferit de Andrei Porfireanu, pe SPORT.BOTOSANI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
9

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
23

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
50

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...