Andrei Gheorghe demisioneaza din functia de consilier al lui Vladescu

Andrei Gheorghe demisioneaza din functia de consilier al lui Vladescu

ANDREI GHEORGHE

Andrei Gheorghe, numit nu demult consilier al ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, si-a prezenat vineri seara demisia.

"Va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de astazi, 26 februarie 2010, Ministerul Finantelor Publice a incetat relatiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Alegerea lui Andrei Gheorghe in functia de coordonator al departamentului de presa al Ministerului Finantelor a fost, inca de la inceput, controversata.

Cu toate acestea, Gheorghe nu a iesit prea mult in evidenta, intrand in atentia opiniei publice doar din cauza unui scandal iscat in urma unui accident de masina.

Andrei Gheorghe a colorat violet site-ul Ministerului de Finante!

De asemenea, vineri, presa a relatat pe larg faptul ca site-ul Ministerului Finantelor a fost colorat in violet, Gheorghe dand o explicat cel putin ciudata pentru acest lucru.

"Este vorba de o seductie voita, prin amplificarea tertiarului imaginar, care, inevitabil si mefistofelic, va duce la repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala si fiscala a iobagului roman", a spus Andrei Gheorghe.

Mai serios, el a adaugat ca este vorba despre o "dinamica cromatica".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încep ședințele publice pentru posturile rămase libere în învățământ

astăzi, 12:28
56

La Botoșani vor fi organizate mai multe ședințe pentru repartizarea posturilor rămase libere în învățământ.Începând de astăzi, ISJ Botoșani a început o...

Fondatorul Zilelor Nordului: „În ăștia șapte ani s-au adunat povești cât pentru o sută”

astăzi, 11:04
94

Omul care a pus bazele, alături de fratele său, celui mai mare festival din nordul României, în cel mai nordic oraș al acesteia, a vorbit despre începuturile evenimentului care un...

Mai puțin de jumătate din botoșănenii plecați în Europa vor să se mai întoarcă acasă!

astăzi, 09:25
355

În timp ce campaniile anumitor partide politice induc ideea că viața în alte state ale Europei, loc în care pleacă românii, nu este chiar “roz”, și chiar se dis...