Andrei Gheorghe demisioneaza din functia de consilier al lui Vladescu

Andrei Gheorghe demisioneaza din functia de consilier al lui Vladescu

ANDREI GHEORGHE

Andrei Gheorghe, numit nu demult consilier al ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, si-a prezenat vineri seara demisia.

"Va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de astazi, 26 februarie 2010, Ministerul Finantelor Publice a incetat relatiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Alegerea lui Andrei Gheorghe in functia de coordonator al departamentului de presa al Ministerului Finantelor a fost, inca de la inceput, controversata.

Cu toate acestea, Gheorghe nu a iesit prea mult in evidenta, intrand in atentia opiniei publice doar din cauza unui scandal iscat in urma unui accident de masina.

Andrei Gheorghe a colorat violet site-ul Ministerului de Finante!

De asemenea, vineri, presa a relatat pe larg faptul ca site-ul Ministerului Finantelor a fost colorat in violet, Gheorghe dand o explicat cel putin ciudata pentru acest lucru.

"Este vorba de o seductie voita, prin amplificarea tertiarului imaginar, care, inevitabil si mefistofelic, va duce la repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala si fiscala a iobagului roman", a spus Andrei Gheorghe.

Mai serios, el a adaugat ca este vorba despre o "dinamica cromatica".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministrul Budăi, prezent la protestul de la Protecţia Copilului Botoşani

astăzi, 11:32
17

Peste 200 de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Botoşani au ieşit, vineri, în stradă, în faţa instituţiei, nemulţumiţi că nu...

A rămas fără permis în urma unei fotografii pe Facebook!

astăzi, 10:39
520

Șoferul unui autocar care a depășit coloana pe linie continuă a fost descoperit și pedepsit de Poliție în urma unei fotografii pe Facebook! În fotografia postată pe rețeaua de soci...

Vouchere de vacanță pentru angajații din privat

astăzi, 09:57
238

Vești bune pentru cei care să doresc beneficieze de vouchere de vacanță cu toate că nu sunt bugetari. Astfel, și angajații din privat s-ar putea bucura de aceste beneficii potrivit unui proiect...