Andrei Gheorghe demisioneaza din functia de consilier al lui Vladescu

Andrei Gheorghe demisioneaza din functia de consilier al lui Vladescu

ANDREI GHEORGHE

Andrei Gheorghe, numit nu demult consilier al ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, si-a prezenat vineri seara demisia.

"Va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de astazi, 26 februarie 2010, Ministerul Finantelor Publice a incetat relatiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Alegerea lui Andrei Gheorghe in functia de coordonator al departamentului de presa al Ministerului Finantelor a fost, inca de la inceput, controversata.

Cu toate acestea, Gheorghe nu a iesit prea mult in evidenta, intrand in atentia opiniei publice doar din cauza unui scandal iscat in urma unui accident de masina.

Andrei Gheorghe a colorat violet site-ul Ministerului de Finante!

De asemenea, vineri, presa a relatat pe larg faptul ca site-ul Ministerului Finantelor a fost colorat in violet, Gheorghe dand o explicat cel putin ciudata pentru acest lucru.

"Este vorba de o seductie voita, prin amplificarea tertiarului imaginar, care, inevitabil si mefistofelic, va duce la repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala si fiscala a iobagului roman", a spus Andrei Gheorghe.

Mai serios, el a adaugat ca este vorba despre o "dinamica cromatica".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii va trimite scrisori fiecărui pensionar privind recalcularea veniturilor. Decizia, luată după o discuție cu Dragnea și Dăncilă

Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
205

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat sâmbătă seară că ministerul său va trimite pensionarilor câte o scrisoare în care vor fi informați în legătură cu situația ...

Încă un tramvai a sărit de pe șine. S-a întâmplat în zona industrială - FOTO

Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
444

Săptămâna și incidentul pe liniile de tramvai! Botoșănenii spun că o tragedie se poate întâmpla în orice clipă, atrăgând atenția asupra pericolului pe care ...

Memoria zilei: Geniul din Botoșani care a revoluţionat ingineria, învăţământul tehnic şi domeniul construcţiilor de poduri!

Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
296

Născut la Botoșani, Elie Radu a fost, în egală măsută, un luptător pentru drepturile profesionale ale inginerilor, a stimulat şi a îndrumat creația inginerească. A deținut şi fu...