Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!

Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!
Conducerea soecietății Nova Apaserv a declanșat o anchetă internă după tragicul eveniment de vineri, când un angajat care lucra la Stația de epurare din orașul Săveni și-a pierdut viața, iar un altul a ajuns la spital.

Directorul operatorului de apă, Gabriel Cârlan, a precizat că lucrarea de curățare a bazinului în care și-a găsit sfârșitul muncitorul nu era prevăzută și că niciunul dintre șefi nu a solicitat o astfel de intervenție. 

"Am făcut o ședință cu toți factorii implicați și vom face o anchetă. Ancheta noastră merge în paralel cu ancheta Inspectoratului Teritorial de Muncă și ne vom corela cu date, dar am declanșat și noi verificări. Lucrarea nu era prevăzută în acel bazin. De la sine putere a hotărât. Au fost lucrări de curățire platformă afară iar pe sâmbătă o avarie. Nu era planificată lucrarea de intervenție în bazin", a declarat Gabriel Cârlan.

Ionică T., în vârstă de 61 de ani, a intrat în puț pentru a-l curăța dar din cauza gazelor i s-a făcut rău și a căzut într-un spațiu îngust, la o adâncime de aproximativ 8-9 metri.

Colegul său a intrat pentru a-l salva dar i s-a făcut și acestuia rău, un localnic auzind strigătele de ajutor. Pentru bărbatul de 61 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind scos fără suflare de pompieri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
14

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
394

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
51

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...