Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!

Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!
Conducerea soecietății Nova Apaserv a declanșat o anchetă internă după tragicul eveniment de vineri, când un angajat care lucra la Stația de epurare din orașul Săveni și-a pierdut viața, iar un altul a ajuns la spital.

Directorul operatorului de apă, Gabriel Cârlan, a precizat că lucrarea de curățare a bazinului în care și-a găsit sfârșitul muncitorul nu era prevăzută și că niciunul dintre șefi nu a solicitat o astfel de intervenție. 

"Am făcut o ședință cu toți factorii implicați și vom face o anchetă. Ancheta noastră merge în paralel cu ancheta Inspectoratului Teritorial de Muncă și ne vom corela cu date, dar am declanșat și noi verificări. Lucrarea nu era prevăzută în acel bazin. De la sine putere a hotărât. Au fost lucrări de curățire platformă afară iar pe sâmbătă o avarie. Nu era planificată lucrarea de intervenție în bazin", a declarat Gabriel Cârlan.

Ionică T., în vârstă de 61 de ani, a intrat în puț pentru a-l curăța dar din cauza gazelor i s-a făcut rău și a căzut într-un spațiu îngust, la o adâncime de aproximativ 8-9 metri.

Colegul său a intrat pentru a-l salva dar i s-a făcut și acestuia rău, un localnic auzind strigătele de ajutor. Pentru bărbatul de 61 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind scos fără suflare de pompieri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tinerii care au devastat pizzeria de pe Unirii, reținuți de polițiști!

astăzi, 12:20
1509

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii botoşăneni, au fost identificaţi opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani, din comuna Vorniceni şi din municipiul B...

Spectacol de muzică populară şi patriotică pe esplanada Palatului Administrativ, de Ziua Unirii

astăzi, 11:24
165

Consiliul Judeţean Botoşani şi Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor” îi invită pe botoşăneni la sărbătoarea dedicată Unirii Principatelor Române.Astfel, &ici...

Trei tineri s-au răsturnat cu maşina, la Zosin!

astăzi, 10:44
590

Trei tineri care se deplasau, vineri seara, pe drumul european Botoşani-Iaşi au tras o sperietură zdravănă după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe marginea şoselei.În...