Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!

Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!
Conducerea soecietății Nova Apaserv a declanșat o anchetă internă după tragicul eveniment de vineri, când un angajat care lucra la Stația de epurare din orașul Săveni și-a pierdut viața, iar un altul a ajuns la spital.

Directorul operatorului de apă, Gabriel Cârlan, a precizat că lucrarea de curățare a bazinului în care și-a găsit sfârșitul muncitorul nu era prevăzută și că niciunul dintre șefi nu a solicitat o astfel de intervenție. 

"Am făcut o ședință cu toți factorii implicați și vom face o anchetă. Ancheta noastră merge în paralel cu ancheta Inspectoratului Teritorial de Muncă și ne vom corela cu date, dar am declanșat și noi verificări. Lucrarea nu era prevăzută în acel bazin. De la sine putere a hotărât. Au fost lucrări de curățire platformă afară iar pe sâmbătă o avarie. Nu era planificată lucrarea de intervenție în bazin", a declarat Gabriel Cârlan.

Ionică T., în vârstă de 61 de ani, a intrat în puț pentru a-l curăța dar din cauza gazelor i s-a făcut rău și a căzut într-un spațiu îngust, la o adâncime de aproximativ 8-9 metri.

Colegul său a intrat pentru a-l salva dar i s-a făcut și acestuia rău, un localnic auzind strigătele de ajutor. Pentru bărbatul de 61 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind scos fără suflare de pompieri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

astăzi, 21:09
1780

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

astăzi, 20:25
189

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

astăzi, 20:19
934

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...