Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!

Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!
Conducerea soecietății Nova Apaserv a declanșat o anchetă internă după tragicul eveniment de vineri, când un angajat care lucra la Stația de epurare din orașul Săveni și-a pierdut viața, iar un altul a ajuns la spital.

Directorul operatorului de apă, Gabriel Cârlan, a precizat că lucrarea de curățare a bazinului în care și-a găsit sfârșitul muncitorul nu era prevăzută și că niciunul dintre șefi nu a solicitat o astfel de intervenție. 

"Am făcut o ședință cu toți factorii implicați și vom face o anchetă. Ancheta noastră merge în paralel cu ancheta Inspectoratului Teritorial de Muncă și ne vom corela cu date, dar am declanșat și noi verificări. Lucrarea nu era prevăzută în acel bazin. De la sine putere a hotărât. Au fost lucrări de curățire platformă afară iar pe sâmbătă o avarie. Nu era planificată lucrarea de intervenție în bazin", a declarat Gabriel Cârlan.

Ionică T., în vârstă de 61 de ani, a intrat în puț pentru a-l curăța dar din cauza gazelor i s-a făcut rău și a căzut într-un spațiu îngust, la o adâncime de aproximativ 8-9 metri.

Colegul său a intrat pentru a-l salva dar i s-a făcut și acestuia rău, un localnic auzind strigătele de ajutor. Pentru bărbatul de 61 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind scos fără suflare de pompieri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Clădirea Teatrului "Mihai Eminescu" Botoșani, aproape fără șanse de salvare!

astăzi, 17:05
269

Reprezentanții Victor Construct revin în spațiul public, prezentând din nou situația în care se află clădirea Teatrului Mihai Eminescu Botoșani. Nu este prima dată când ...

Un copil de 3 ani, din Botoșani, a murit de gripă! Medicii de la Iași confirmă diagnosticul!

astăzi, 16:16
1740

Un copil de 3 ani, din Botoșani, a murit în urmă cu două zile, medicii confirmând diagnosticul de gripă, fără să existe alte afecțiuni preexistente. Oficialii din Dir...

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 15:49
1122

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...