Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!

Ancheta la Nova Apserv după moartea unui angajat!
Conducerea soecietății Nova Apaserv a declanșat o anchetă internă după tragicul eveniment de vineri, când un angajat care lucra la Stația de epurare din orașul Săveni și-a pierdut viața, iar un altul a ajuns la spital.

Directorul operatorului de apă, Gabriel Cârlan, a precizat că lucrarea de curățare a bazinului în care și-a găsit sfârșitul muncitorul nu era prevăzută și că niciunul dintre șefi nu a solicitat o astfel de intervenție. 

"Am făcut o ședință cu toți factorii implicați și vom face o anchetă. Ancheta noastră merge în paralel cu ancheta Inspectoratului Teritorial de Muncă și ne vom corela cu date, dar am declanșat și noi verificări. Lucrarea nu era prevăzută în acel bazin. De la sine putere a hotărât. Au fost lucrări de curățire platformă afară iar pe sâmbătă o avarie. Nu era planificată lucrarea de intervenție în bazin", a declarat Gabriel Cârlan.

Ionică T., în vârstă de 61 de ani, a intrat în puț pentru a-l curăța dar din cauza gazelor i s-a făcut rău și a căzut într-un spațiu îngust, la o adâncime de aproximativ 8-9 metri.

Colegul său a intrat pentru a-l salva dar i s-a făcut și acestuia rău, un localnic auzind strigătele de ajutor. Pentru bărbatul de 61 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind scos fără suflare de pompieri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Intervenţie a salvatorilor la simularea unui accident aviatic -FOTO

astăzi, 16:23
132

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat, miercuri, un exerciţiu pentru limitarea efectelor rezultate ca urmare a producerii unui in...

1200 de copaci plantați, sâmbătă, în zona Trușești! FOTO

astăzi, 16:22
41

1200. Aceasta a fost "Cifra zilei" pentru cei peste 75 de voluntari reuniti sambata, 18 noiembrie 2017, in proiectul "Rotary Planteaza" si care au fost alaturi de Cl...

Ansamblul folcloric "Mugurelul-Margineanca", spectacol de zile mari la Cernauti! FOTO

astăzi, 16:15
62

A devenit deja o tradiție pentru TVR Iași ca aniversările studioului să fie transformate în evenimente transfrontaliere și întâlniri de suflet cu românii din țară, din R...