Amenzi usturătoare pentru mai mulți patroni botoșăneni!

Amenzi usturătoare pentru mai mulți patroni botoșăneni!
Mai mulți agenți economici din Botoșani au fost amendați după ce au fost găsiți cu nereguli în ceea ce privește vânzările cu preț redus, nereguli depistate în urma unui control al comisarilor de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului.

Comisarii au verificat respectarea prevederilor legale în cadrul vânzărilor cu preț redus, indiferent de tipul acestora, respectiv soldare, lichidare sau vânzări promoționale.

Au fost verificați 24 de operatori economici, iar la 16 dintre ei s-au depistat abateri. S-au aplicat zece avertismente și șase amenzi în valoare totală de 22.000 de lei. 

"Amenzile au fost aplicate pentru lipsa informațiilor referitoare la data de debut a perioadei de vânzare și perioada acesteia, afișarea prețului nou comparativ cu cel vechi, afișarea tipului de reducere, și pentru alte aspecte referitoare la legislația privitoare la protecția consumatorului", a precizat Mirel Rogalschi, comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Botoșani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

astăzi, 20:20
295

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
271

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
1028

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...