Amenzi de peste 95.000 de lei date de politisti, in urma raziilor de la depozitele EN-GROS! Marfa confiscata! FOTO

Amenzi de peste 95.000 de lei date de politisti, in urma raziilor de la depozitele EN-GROS! Marfa confiscata! FOTO
Marti dimineata, poliţiştii specializaţi în investigarea infracţiuniloreconomice din cadrul I.P.J. Botoşani au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în sfera comerţului cu produse de sezon,contrafăcute, cât şi a evaziunii fiscale generate de acest fenomen.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul structurilor de poliţie rutieră şi ordine publică din cadrul IPJ Botoşani, fiind angrenaţi 142 de poliţişti. În total, poliţiştii au efectuat 413 controale, între care 150 la agenţi economici şi 263 la persoane fizice.

Au fost constatate 5 infracţiuni, din care una de evaziune fiscală (prejudiciul produs prin comiterea faptelor de evaziune fiind estimat la peste 17.000 lei) şi au fost aplicate 151 de sanctiuni contraventionale, în valoare totală de 97.390 lei.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării, mărfuri în valoare totală de 5.987 lei (legume, fructe, băuturi alcoolice, obiecte ornamentale, etc.).

Premergător Sărbătorilor de iarnă, în scopul asigurării unui climat de legalitate,prin combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei şi contrafacerii de mărfuri,astfel de acţiuni vor continua în întregul judet.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
16

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
96

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
12

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...