Ambulanta avariata grav intr-un accident rutier

Ambulanta avariata grav intr-un accident rutier
S-a straduit sa intervina la timp pentru a prelua o pacienta, insa acum ar putea fi anchetat pentru producerea unui accident rutier!

Soferul unei masini apartinand de Serviciul de Ambulanta Saveni ar putea fi anchetat si de sefii sai ierarhici, avand in vedere ca ambulanta a fost avariata in proportie de 15-20%, pagubele fiind estimate la peste 20.000 lei. Accidentul s-a petrecut la primele ore ale diminetii, pe un carosabil acoperit de noroiul adus de ploile din timpul noptii.

Alaturi de sofer se afla si o asistenta, echipajul fiind solicitat la Ichimeni, la o femeie care trebuia sa nasca. Vrand sa ajunga la timp, soferul a demarat in tromba, insa la un moment dat a intrat in derapaj, fiindu-i imposibil sa redreseze masina. Ambulanta a intrat pe contrasens, oprindu-se in santul de pe marginea drumului, intr-un copac.

Soferul a scapat fara nici o leziune, insa asistenta a fost transportata la Urgente, prezentand o fractura de clavicula si un traumatism cranio-cerebral acut.

"Era o portiune de drum drept, dar din cauza noroiului foarte alunecos soferul a pierdut controlul volanului", a declarat Radu Nechifor, directorul tehnic al SJA Botosani.

La locul accidentului a ajuns un echipaj care a acordat primul ajutor victimei. La Ichimeni, de asemenea, a fost trimis personal medical pentru a prelua femeia insarcinata.

"Nu se poate spune nici ca ambulantierul a facut exces de zel. Nici sa mearga cu 10 kilometri la ora nu se poate, pentru ca totusi era vorba de o urgenta medicala. Vom finaliza ancheta si vom vedea daca va fi sanctionat in vreun fel", a precizat medicul Nicusor Curteanu, managerul general al SJA Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
5

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
8

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
703

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...