Alina Horeanu face sali pline la Ateneu si se pregateste pentru un festival international!

Alina Horeanu face sali pline la Ateneu si se pregateste pentru un festival international!
Alina Horeanu, studenta acuzata ca l-a ucis cu sange rece pe Daniel Mancas, om de afaceri botosanean, a debutat intr-o piesa de teatru in fata unei sali arhipline.

Aseara, Ateneul Tatarasi, din Iasi, a fost neincapator. Cu cinci minute inainte de spectacol, holul Ateneului era plin. Toate locurile din sala au fost ocupate, imediat ce s-au deschis usile, iar organizatorii au fost nevoiti sa mai aduca scaune, iar multi au urmarit piesa in picioare.

Alaturi de Alina Horeanu, pe scena au urcat colegii ei din trupa de teatru a Penitenciarului Iasi, formata exclusiv din detinuti. Piesa de teatru "Haine de Om" si-a propus sa elimine o "eticheta" pe care un fost detinut, odata iesit din Penitenciar, incearca sa o ascunda, din dorinta de a se simti egal cu ceilalalti din societate.

Sub indrumarea tinarului regizor Florin Caracala, student la Universitatea Ieseana de Arte, cei zece actori, detinuti ai Penitenciarului Iasi, s-au bucurat de un succes foarte mare, reusind sa stirneasca uralele spectatorilor si sa ridice tot publicul in picioare.

Cei din conducerea Penitenciarului au declarat ca, in luna decembrie, aceasta piesa va participa si la un festival international de teatru, care se va organiza la Iasi. (NewsIasi)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
109

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
68

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...