Alina Gorghiu, liderul PNL, despre lista PNL Botoşani: "A venit o opţiune din partea Biroului Politic Naţional"

Alina Gorghiu, liderul PNL, despre lista PNL Botoşani: "A venit o opţiune din partea Biroului Politic Naţional"
Preşedintele Partidului Naţional Liberal, "moldoveancă ce candidez la Timiş", Alina Gorghiu, şi-a exprimat convingerea că entuziasmul botoşănenilor este necesar şi suficient astfel încât rezultatul de la alegerile generale să fie o performanţă în sine şi un rezultat mai bun faţă de alegerile locale.

"Îi felicit pe colegii mei pentru felul în care au construit echipa şi pentru felul în care înţeleg să transmită electoratului din Botoşani mesajele programului de guvernare şi pentru modul în care reuşesc să facă opoziţie faţă de un PSD demagog, nerealist, faţă de propaganda unui partid de stânga care altceva decât Est nu înţelege. Suntem însă datori faţă de electoratul din România să aducem Moldova acolo unde în acest moment este Ardealul, vorbesc de un decalaj de dezvoltare pe care suntem obligaţi să-l surmontăm şi sunt convinsă că echipa liberală, în general la nivel naţional şi cea a judeţului Botoşani vor reuşi împreună cu guvernul liberal condus de Dacian Cioloş să facă acest lucru", a spus Alina Gorghiu în conferinţa de presă ce a avut loc la sediul PNL Botoşani.

Cât despre prezenţa pe listele cu care PNL Botoşani participă la alegeri a lui Verginel Gireadă, prezentat electoratului PNL drept expert în administraţie publică, Alina Gorghiu a susţinut că a fost opţiunea Biroului Politic Naţional.

"Lista este opţiunea pe care o face filiala judeţeană prin votul Biroului Politic Naţional. Pe lista care s-a votat în Biroul Politic Naţional era şi el. A venit o opţiune, aşa cum spune statutul, din partea Biroului Politic Naţional, pornind de la propunerea organizaţiei judeţene, cu discuţii în Biroul Naţional care vor rămâne în Biroul Naţional. Cred că fiecare dintre noi trebuie să discute în organizaţia judeţeană care este realitatea şi eu ştiu aşa: că există o declaraţie pe propria răspundere, conform căreia cazierul fiecăruia din acest judeţ este curat...", a susţinut Alina Gorghiu, preşedintele PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
773

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
246

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
208

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...