Agresor urmarit pe blocuri si gasit intr-un tufis!

Agresor urmarit pe blocuri si gasit intr-un tufis!
Noapte incredibila pentru echipajele de la Politie, Jandarmi si Ambulanta, chemate in jurul orei 2.00 de un barbat care a reclamat ca a fost batut in propria casa! Victima a primit ingrijiri medicale, insa, intr-un final, si aceasta s-a facut nevazuta! 

Printr-un apel la 112, D.R., in varsta de 35 de ani, din Botosani, a sesizat faptul ca a fost batut, in propria casa, de un prieten. Incidentul s-a petrecut in noaptea de miercuri spre joi, intr-un bloc de pe Calea Nationala, din apropierea Spitalului de Recuperare.

La fata locului s-au deplasat echipaje de Politie, Jandarmi si o Ambulanta, care l-au gasit pe reclamant, acesta prezentand urmele unei agresiuni.

Barbatul le-a povestit oamenilor legii ca agresorul sau, un barbat in varsta de 36 de ani, a spart usa si a intrat peste el in casa, aplicandu-i mai multe lovituri.

Intre timp, insa, agresorul a reusit sa fuga, jandarmii pornind in cautarea lui. Oamenii legii l-au cautat inclusiv pe bloc, unde barbatul a urcat la un moment dat, insa a reusit sa se strecoare fara sa fie vazut de nimeni.

Intr-un final, agresorul a fost gasit intr-un tufis din spatele blocului.

Barbatul a fost incatusat si condus la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi, fiind acuzat de distrugere, violare de domiciliu, loviri si alte violente, dosarul urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Victima a refuzat sa fie transportata la spital, intr-un final, si aceasta facandu-se nevazuta! 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
403

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
109

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
70

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...