Aglomerația de la Permise încă dă bătăi de cap. Ce soluție s-a găsit!

Aglomerația de la Permise încă dă bătăi de cap. Ce soluție s-a găsit!

În ciuda tuturor măsurilor implementate la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani pentru a mai decongestiona activitatea, în fața instituției, mai ales în zilele de examinare la sală, se creează în continuare aglomerație.

În plus, deficitul de personal cu care se confruntă Serviciul face ca anumite activități să se întindă pe o perioadă mai îndelungată.

Noul prefect al județului, alături de șeful interimar al Serviciului de Permise, fac demersuri pentru a găsi o rezolvare cât mai rapidă, în condițiile în care se apropie vara, când se știe că mulți botoșăneni plecați în străinătate se întorc acasă.

"Am stabilit câteva măsuri pentru decongestionarea situației existente în acest moment la serviciul respectiv. O măsură ce poate fi luată pe termen scurt este transferul unor salariați de la atelierul de confecționare a plăcuțelor la ghișee și astfel ofițerii de la ghișee pot fi folosiți pe partea de examinări și astfel putem reduce perioada lungă la care s-a ajuns cu examinările, în iulie-august. Am transmis o solicitare către Ministerul Afacerilor Interne. Am mai avut o solicitare către Inspectoratul de Poliție Județean pentru detașarea unui cadru și am primit promisiunea că acest lucru se va întâmpla după perioada sărbătorilor pascale. Am transmis un memoriu de la Serviciul de Permise cu privire la unele soluții propuse pentru înlăturarea situațiilor neplăcute de la acest serviciu", a declarat prefectul Dan Șlincu.

În plus, reprezentanții Serviciului de Permise speră ca până la finele lunii să se ocupe și cele două posturi scoase la concurs.

 

 

Spune-ne opinia ta