Agenda zilei de vineri

Agenda zilei de vineri
Zilele Colegiului Economic Octav Onicescu Botosani, 6 – 9 noiembrie 2008

Vineri, 07 noiembrie, 2008 - activitati metodico-stiintifice, cultural-educative si sportive

19.00 – 11.00 - Concurs interdisciplinar de cultura generala Care pe care; Coordonatori: prof. Valentin-Aristide Rapa si prof. Cristina Zamciuc.

11.00 – 12.00 - Atelier liric: 2008 – Anul Nichita Stanescu – cerc de lectura; coordonator prof. Carmen Baleanu. Tineretea, varsta mea – cenaclul literar Floare de colt; Coordonatori: prof. Carmen Baleanu si Adriana Cimbrea.

11.00 – 12.00 - Adaptari dramatice Chirita in provincie, de Vasile Alecsandri; Coordonator prof. Anca Ifrim.

11.00 – 12.00 - Concursul: Cel mai rapid ospatar; Coordonatori: prof. Daniela Andronache, m.i. Elena Andrei.

12.00 – 14.00 - Concursul Economistul, ed. a V-a, Coordonatori: prof. Elena-Liliana Lungu, prof. Niculina Stoleru, prof. Alina Chiribau.

11.00 – 12.00 - Deschiderea oficiala a Centrului de Documentare si Informare (CDI) Octav Onicescu;

12.00 – 14.00 - Dialoguri protocolare – cuvinte de salut din partea organizatorilor, participantilor si invitatilor cu prilejul sarbatoririi a 119 ani de invatamant economic si comercial la Botosani. Dialoguri despre succes – confesiuni ale profesorilor si elevilor de ieri si de azi. Dialoguri sentimentale. Festivalul artelor – sala de festivitati.

9.00 – 16.00 Cupa Hermes - concursuri sportive: fotbal, baschet, tenis de masa, sah. Coordonator prof. Valerian Popovici.



Ora 9.00 – Conferinta de presa a Partidului Romania Mare, transmisa in direct pe Live.Botosani.



Ora 13.00 – Conferinta de presa a Partidului Democrat - Liberal, eveniment transmis in direct pe internet, de Live.Botosani.

 

Ora 18.30 – Concert simfonic de vioara la Filarmonica de Stat Botosani. Simon si Oana Camartin sunt invitatii speciali ai Filarmonicii botosanene, cu care vor sustine un concert simfonic de vioara.

Programul cuprinde: Uvertura Pan-chaud, de Otmar Nussio, 5 Contradansuri, KV 609 si Rondoul pentru vioara si orchestra in si bemol major, KV 269, de W. A. Mozart, Perpetuo pentru vioara si orchestra, de Maka Virsaladze, Simfonia a IX-a, in do major - Marea simfonie, Andante; Allegro ma non troppo, Andante con moto, Scherzo: Allegro vivace, Allegro vivace, de Fr. Schubert.

 

Ora 19.00 – Deschiderea oficiala a Concursul national de creatie IT GREPIT, editia a III-a, ce se va desfasura in perioada 7-9 noiembrie 2008 in Botosani, la sediul FNDC. Competitia cuprinde 29 de proiecte ale liceenilor din 14 judete ale tarii, proiecte ce sunt impartite in patru categorii: soft utilitar, soft educational, design si dezvoltare web, media.

Concursul este organizat in parteneriat cu asociatia I.Q. Suport. Deschiderea va avea loc vineri, 7 noiembrie, ora 19, la Sediul FNDC (str. 1 Decembrie nr. 25, in apropiere de Hotel Rares in centrul istoric).

Jurizarea lucrarilor se va realiza in cursul zilei de sambata (Sediul FNDC), iar duminica, 9 noiembrie, la ora 13, va incepe festivitatea de decernare a premiilor GrepIT la Sediul FNDC, decernare ce poate fi urmarita in direct pe Live.Botosani

 


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
26

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
145

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
238

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...