AGENDA DE WEEKEND - Unde plecam de acasa! - VIDEO

AGENDA DE WEEKEND - Unde plecam de acasa! - VIDEO
SAMBATA, 28 MARTIE 
 
Ziua internationala pentru comemorarea victimelor accidentelor de munca

Pomenirea preacuviosului parintelui nostru Ilarion cel nou, egumenul Manastirii Palechitului                                    

Ora 11.00, sala de marmura a Teatrului Mihai Eminescu Botosani - lansarea cartii Masoneria botosaneana, autor Ioan Rotundu, aparuta la Editura Agata.

Ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu - spectacolul AMADEUS, in regia lui Alexandru Vasilache, scenografia Mihai Pastramagiu.

Sprijinit de talentul coregrafic al Victoriei Bucun, regizorul Alexandru Vasilache ne provoaca la o comunicare nonverbala, prin intermediul dansului, a miscarii scenice, a muzicii lui Mozart si a actorilor ce fac parte din distributia spectacolului: Andreea Motcu, Gina Patrascu, Teodora Moraru, Ciprian Tabacaru , Bogdan Horga, Petronela Chiributa, Ana Maria Cazacu, Gheorghe Frunza, Sorin Ciofu, Cristina Ciofu, Eduard Sandu, Mihai Dontu, Ovidiu Ivan, Ioan Cretescu, Catalin Paraschiv, Lidia Uja.

ORA PAMANTULUI – STINGE LUMINA LA 20.30!

In cadrul campaniei, sambata, 28 martie 2009, la ora 20:30, oameni din intreaga lume pot stinge lumina timp de o ora - Ora Pamantului.
"Stingerea becurilor reprezinta un moment de reflectie, un gest atat de mic ne poate micsora foarte mult impactul asupra naturii. Earth Hour este si o platforma prin care dorim sa invitam personalitati publice din toata lumea sa vorbeasca despre actiunile lor in domeniul schimbarilor climatice", a declarat managerul programului WWF Dunare-Carpati Romania, Luminita Tanasie.
Campania din Romania se va derula in orasele Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Botosani, Cluj-Napoca si Tulcea. In Capitala, vor fi stinse luminile de la Palatul Parlamentului, Opera Romana, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta si Cercul Militar. Pe 28 martie, la 20:30, odata cu stingerea luminilor, WWF va organiza un eveniment de strada in Piata Constitutiei, impreuna cu Astroclubul Bucuresti.
 


DUMINICA, 29 MARTIE 
 
Ziua mondiala a dansului

Pomenirea sfintilor mucenici Marcu, episcopul Aretuselor, Chiril diaconul si alti multi, impreuna cu ei.

Ora 9.00, Biserica Sf. Ilie Botosani - IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, va oficia slujba Sfintei Liturghii la Biserica Sfantul Ilie.

Orele 11.00, 12.30, 17.00 - Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache - In vizita cu Dl. Goe si Bubico, un spectacol dupa schite de I.L. Caragiale; regia, adaptarea textului si ilustratia muzicala sunt semnate de Marius Rogojinschi; scenografia: Marius Rogojinschi si Mihai Pastramagiu.
 Consecintele unei educatii gresite primite in familie, comicul si satira personajelor sunt nuantate si sustinute de cei care dau viata marionetelor pe fire, timp de o ora, de actorii Valentin Ligi, Mihaela Nistorica, Aurica Dobrescu, Mihaela Stempel, Ibica Leonte, Marius Rusu, Anca Stefan si Florin Iftode.
Rezervari la 0231514353 sau 0756084651 si teatrulvasilache@yahoo.com.
Pret bilet 5 lei

Ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu - spectacolul AMADEUS, in regia lui Alexandru Vasilache, scenografia Mihai Pastramagiu.
Dramaticele cautari si zbateri, aici intre cele doua coordonate ale fiintei, sugerate de prezenta unor ingeri opusi cromatic, reliefeaza ipostaze ale framantarilor unui geniu si exploreaza deopotriva limitele unei gandiri exceptionale. Prezenta in spatiul scenic a unor cautari de natura auditiva transpuse vizual prin miscare, tradeaza complexitatea si sincretismul acestui spectacol iesit din limitele unei viziuni traditionale, ne asigura directorul Teatrului Mihai Eminescu Botosani, Traian Apetrei.

Cinematograful Unirea Botosani - drama istorica The Duchess (Ducesa), cu Keira Knightley si Ralph Fiennes.
Orele de spectacol:
Sambata, Duminica: 11 , 15 , 17 , 19.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
1

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
51

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
224

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...