Află ce rochii de ocazie se poartă în 2017

Se apropie sezonul nunților și al petrecerilor elegante, nu-i așa? Ce doamnă sau domnișoară nu începe încă din timp să se gândească la rochia pe care o va purta în acest sens? Așa cum bine știm, reprezentantele sexului frumos sunt întotdeauna prevăzătoare în ceea ce ține de ținuta pe care o vor etala în cadrul unei ocazii speciale.

Să fie o rochie lungă sau scurtă? Decoltată sau cu influențe vintage? Ce material să aleg? Acestea sunt doar o mică parte din întrebările pe care orice femeie și le adresează atunci când este în căutarea unui model de rochie de ocazie cu care să facă furori la orice petrecere elegantă.

Pentru a veni în ajutorul tuturor femeilor ce își caută rochia de ocazie perfectă, specialiștii în modă din spatele magazinului online dyfashion.ro, vin o serie de sfaturi utile privind alegerea unei rochii de ocazie în ton cu trendurile fashion ale acestui sezon. Haideți să vedem despre ce e vorba.

Află ce rochii de ocazie se poartă în 2017

Care sunt cele mai populare modele de rochii de ocazie în 2017?
Înainte de a porni în căutarea unei astfel de piese vestimentare statement în cadrul oricărei petreceri elegante, experții în modă de la dyfashion.ro recomandă tuturor doamnelor sau domnișoarelor să opteze pentru o rochie de ocazie practică. Deși este o ocazie specială, femeile trebuie să se simtă mereu bine în pielea lor și să achiziționeze acel model de rochie care le avantajează, înainte de orice, silueta proprie.

De asemenea, trebuie să se țină cont de culoarea părului, a ochilor și a tenului, precum și de faptul că ținuta aleasă trebuie să fie confortabilă pe întreaga seară pentru ca femeia ce o poartă să strălucească pe deplin.

  1. Rochiile lungi, de tip sirenă

Aceste modele de rochii de ocazie par să fie absolut nemuritoare. Totodată, stilul unei astfel de ținute va avantaja orice tip de siluetă, indiferent de trăsăturile doamnei sau domnișoarei care face această alegere. Și pentru că vara 2017 este sezonul în care culorile puternice domină, puteți achiziționa o rochie lungă, sirenă, în astfel de tonuri, care vă vor scoate din anonimat outfit-ul.

  1. Rochiile cu inserții metalice

Un lucru este cert atunci când vine vorba despre inserții metalice, acestea sunt atât de 2017! Prin urmare, puteți cumpăra o rochie care are fie broderie aurie sau argintie, fie detalii în aceste tonuri.

Sugerând eleganța din orice privință, inserțiile aurii sau argintii sunt o alegere perfectă pentru un eveniment special la care doriți să vă faceți remarcată.

  1. Rochii de ocazie tip prințesă cu tulle

Ce femeie nu și-a dorit în copilărie să fie prințesă? Ei bine, cu o astfel de rochie sigur vă veți îndeplini acest vis.

Un astfel de model de ținută elegantă subliniază cu delicatețe talia, ca apoi să coboare cu tulle în partea de jos. Astfel, fie și o siluetă mai robustă, poate să fie avantajată cu succes într-o astfel de rochie de ocazie.

  1. Flori, flori și iar flori!

Dacă la începutul anului 2017, imprimeurile florale făceau furori în cadrul pieselor vestimentare precum jeanșii sau cămășile, trebuie să aflați că s-au mutat și în modelele de rochii de ocazie.

Așadar, în acest sezon puteți achiziționa cu încredere un astfel de articol vestimentar deoarece vă veți încadra cu succes în trend. Poate fi vorba despre o rochie scurtă, în care imprimeul floral predomină, sau despre un model lung, în care fie partea de sus, fie cea de jos se bucură de influențe florale.

  1. Dantela – materialul atemporal ale rochiilor de ocazie



Așa cum bine știți, dantela a reprezentat dintotdeauna o alegere vestimentară inspirată în cadrul ținutelor perfecte pentru evenimente luxurioase. Așadar, investiția într-o rochie de ocazie din dantelă (fie scurtă sau lungă) este o alegere sigură și pentru sezoanele următoare, deoarece dantela pare să fie nemuritoare în ceea ce ține de trendurile modei.

Prin urmare, dacă țineți cont de toate aceste indicații de mai sus puteți avea certitudinea că ținuta de petrecere va fi senzațională și va întoarce toate privirile. Dacă sunteți în căutarea unei rochii ce se încadrează cu succes în trendurile acestui sezon, care să fie confecționată din materiale de calitate și la prețuri avantajoase, puteți accesa magazinul online dyfashion.ro.

(P.)