Afacerea cu botosei, taxa pe saracie!

Afacerea cu botosei, taxa pe saracie!
Taxa de 5 lei, pe care botosanenii sunt nevoiti sa o achite in schimbul legitimatiei si a botoseilor de unica folosinta pentru a intra in Spitalul Judetean Botosani, ar putea fi revizuita.

Precizarea a fost facuta de directorul economic al unitatii sanitare, dupa ce masura a fost criticata de vizitatori. Taxa nu va disparea, ci va fi diminuata.

Directorul economic al spitalului a precizat ca taxa va fi discutata la nivelul conducerii. Se ia in calcul, deocamdata, o taxa unica, mergand pana la scutirea de la plata pentru persoanele cu venituri mici.

"Sunt persoane care vin si de mai multe ori la un bolnav sau altele care vin si nu au venituri. Vom lua in discutie revizuirea acestor taxe si vom merge, probabil, pe taxa unica", a declarat Ioan Lozneanu, directorul administrativ al Spitalului Judetean.

Taxa pe papucii de unica folosinta a fost introdusa de conducerea Spitalului Judetean la inceputul saptamanii trecute, fiind cea mai mare taxa perceputa in vreun spital din Moldova.

Pana in prezent, ea a adus unitatii venituri de peste 6.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
14

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
17

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
28

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...