Adus în cătuşe la instanţă, poliţistul acuzat de şantaj a fost arestat preventiv! FOTO, VIDEO

Adus în cătuşe la instanţă, poliţistul acuzat de şantaj a fost arestat preventiv! FOTO, VIDEO
Agentul de poliţie Dan Cristian Haureş a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţia de şantaj. Vineri seară, agentul a fost prezentat instanţei Judecătoriei Botoşani cu propunerea de arestare preventivă, pe care instanţa şi-a însuşit-o.

La prezentarea în faţa procurorului de caz, Haureş nu şi-a recunoscut fapta, în ciuda faptului că a fost surprins în flagrant în timp ce primea 3.000 de euro de la un denunţător.

Poliţistul reţinut în noaptea de joi spre vineri în urma unui flagrant a fost adus, vineri după-amiază, la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Agentul Dan Cristian Haureş a stat mai puţin de oră în faţa anchetatorilor, după care a fost dus din nou în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. La ieşirea de la audieri, poliţistul a refuzat să facă vreo declaraţie.

Prin apărătorul său, agentul de poliţie a transmis că nu doreşte să ofere un punct de vedere vizavi de acuzaţiile ce i se aduc, pe motiv că nu doreşte să influenţeze justiţia, şi că nu recunoaşte fapta.

Dan Cristian Haureş este acuzat de anchetatori că a pretins de la un bărbat 10.000 de euro, fiind prins în flagrant când primea o tranşă de 3.000 de euro.

Cei doi au fost implicaţi în luna iunie într-un accident în Cătămărăşti. Haureş l-a contactat ulterior pe şoferul care a produs accidentul şi a pretins de la acesta o sumă de bani, ameninţându-l cu puşcăria dacă nu se va conforma.

Bărbatul de la care poliţistul a cerut bani a făcut un denunţ, agentul Dan Cristian Haureş fiind surprins în timp ce lua banii. 

Flagrantul a fost organizat pe strada Primăverii, în zona Rida, acolo unde denunţătorul s-a întâlnit cu agentul de poliţie şi i-a înmânat banii marcaţi, oferiţi de către procurori.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au beneficiat de sprijinul ofiţerilor Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani şi al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Botoşani.

 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
71

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
511

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
174

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...