Adrian Sobaru a intrat in greva foamei si protesteaza in fata TVR

Adrian Sobaru a intrat in greva foamei si protesteaza in fata TVR
Adrian Sobaru, angajat al Televiziunii Romane, a declarat astazi, pentru Mediafax, ca a intrat in greva foamei si protesteaza in fata televiziunii publice.

"Sunt in greva foamei in fata Televiziunii Romane. Astazi nu vorbesc, sunt legat la gura, caci n-am voie. Asta inseamna presa in Romania. Pentru anumite persoane! Poate maine pot vorbi?", spune Adrian Sobaru.

El nu a precizat care sunt motivele pentru care a decis sa apeleze la aceasta forma de protest.

La sedinta comuna a Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, la care a participat premierul Emil Boc, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului, intr-o tentativa de sinucidere, in semn de protest, el strigand: "Boc, ati luat drepturile copiilor". Sobaru a cazut de la o distanta de cinci metri peste unul dintre pupitrele salii de plen, pe care l-a si rupt. El purta un tricou pe care scria "Ne-ati ciuruit/Ne-ati ucis viitorul copiilor nostri/ Ne puteti lua viata si banii, dar nu si LIBERTATEA".

Surse din TVR spuneau atunci ca Adrian Sobaru si-ar fi premeditat demersul, pentru ca nu era programat la filmarea de atunci din Parlament, dar a cerut sa mearga in locul unui coleg.

La inceputul lunii ianuarie 2011, el a fost externat de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Politistii Sectiei 17 din Capitala au anchetat si finalizat dosarul deschis in urma incidentului din decembrie 2010 din Parlament, anchetatorii propunand neinceperea urmaririi penale fata de TVR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
761

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
202

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...