Adolescenţi drogaţi, luaţi cu Ambulanţa dintr-o parcare din municipiul Botoşani! FOTO

Adolescenţi drogaţi, luaţi cu Ambulanţa dintr-o parcare din municipiul Botoşani! FOTO
Doi tineri în vârstă de 15 ani au fost luaţi de Ambulanţă, luni seara, dintr-o parcare din municipiul Botoşani, cei doi fiind, din câte se pare, sub influenţa unor substanţe halucinogene.

Adolescenţii se aflau în parcarea spaţiului de joacă de pe locul fostelor sere, din Parcul Mihai Eminescu, şi aveau un comportament ciudat. Un trecător care i-a văzut a sunat la 112, la faţa locului ajungând două Ambulanţe.

Tinerii au fost preluaţi de cadrele medicale şi transportaţi la Secţia de Pediatrie. Din spusele martorilor, ar mai fi fost doi adolescenţi, care însă au luat-o la fugă.

“De la locul solicitării am preluat două persoane cu intoxicaţie cu substanţă necunoscută. Au fost stabilizate şi transportate la Secţia de Pediatrie pentru mai multe investigaţii. Prezentau halucinaţii, agitaţie pishomotorie şi tulburări de comportament", a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1007

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
296

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...