Adolescent în spital după ce a fost lovit de o maşină! Şoferul vinovat a încercat să scape cu fuga!
ACCIDENT!

Adolescent în spital după ce a fost lovit de o maşină! Şoferul vinovat a încercat să scape cu fuga!
Un tânăr de 32 de ani, din Botoşani, s-a ales cu dosar penal după ce, în loc să-l ajute pe adolescentul pe care îl rănise, a fugit de responsabilitate.

Gheorghe T. circula miercuri seară la volanul unui autoturism pe strada Sucevei din municipiu, când, la o trecere de pietoni, a surprins şi accidentat un adolescent de 16 ani care se angajase regulamentar în traversarea strazii.

Şoferul a dispărut de la locul accidentului, iar adolescentul a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgenţe unde a primit îngrijiri medicale.

După o oră de căutări, poliţiştii l-au identificat pe şofer, iar la testarea cu etilotestul, rezultatul a fost de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Tânărul şofer, care abia obţinuse permisul în urmă cu 10 luni, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
284

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
182

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
124

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...