Administratori provizorii la societatea Modern Calor

Administratori provizorii la societatea Modern Calor
Societatea Modern Calor va avea patru administratori provizorii. Decizia a fost luată, joi, de Adunarea Generală a Acționarilor, după ce mandatele membrilor Consiliului de Administrație au expirat.  

Cei patru administratori care au fost numiți pentru o perioadă de patru luni sunt Ion Diaconu, Simion Drelciuc, Camelia Șușter și Constantin Zărnescu.

Totodată, cei patru administratori provizorii au fost mandatați să organizeze procedura de selecție a membrilor Consiliului de Administrație. 

S-a ajuns în situația de a fi numiți administratori provizorii după ce mandatele vechilor membri ai CA au fost prelungite doar pentru câteva luni. Aceeași situație a fost și la societatea Urban Serv, unde a fost convocată AGA pe 1 august, dar liberalii au absentat.

Aleșii locali nu s-au pus de acord până acum asupra modalității de desemnare a noilor administratori. Liberalii ar fi vrut ca municipalitatea să se ocupe de acest lucru, în timp ce cei de la PSD au propus ca de recrutarea noilor administratori să se ocupe conducerea societății de termoficare.

"Oricât am încerca să ținem partea unuia sau altuia realitatea dură este că Urban Serv a pierdut licitația pentru administrarea gropii de gunoi, cât și a colectării și transportului gunoiului menajer. Indiferent pe cine veți numi până la urmă acolo și prin ce manieră veți face acest lucru e clar că o să forțați și încălcați prevederile Legii 161/2003 dar încerc încă o dată trag un semnal de alarmă cu privire la managementul acestei societăți și dacă tot aveți influență asupra lor și țineți să vă numiți administratorii și directorii să îi țineți în brațe. Reduceți-le salariile! La Modern Calor e același lucru. Dăm acea subvenție de ani de zile, am modernizat CET-ul și subvenția noastră este aceeași mereu, în loc să scadă, este o realitate", a comentat consilierul Eugen Țurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr fără permis, tras pe dreapta de polițiști pe un drum din județ!

astăzi, 11:20

La data de 23 septembrie, ora 21:45, poliţişti au oprit în trafic, pe drumul naţional D.N. 29 D, pe raza localității Silișcani, comuna Gorbănești, un autoturism condus de C.A. de 19...

Memoria zilei: Ionel Bejenaru ar fi împlinit, astăzi, 69 de ani

astăzi, 09:16
220

Născut pe 24 septembrie 1948, Ionel Bejenaru s-a stins din viață pe 7 mai 2013, la Iași.Istoric și publicist, a absolvit Şcoala Primară nr. 3 (1955-1962) şi Liceul "A.T. Laurian"...

Lider sindical al polițiștilor botoșăneni: "La Botoșani s-a instaurat o frică de a reproșa șefilor"

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
1695

Problemele cu care se confruntă polițiștii și neajunsurile din sistem de multe ori nu sunt transmise mai departe și șefilor.Asta susține Virgil Bordei, lider la nivel local al Confederație...