Administratori provizorii la societatea Modern Calor

Administratori provizorii la societatea Modern Calor
Societatea Modern Calor va avea patru administratori provizorii. Decizia a fost luată, joi, de Adunarea Generală a Acționarilor, după ce mandatele membrilor Consiliului de Administrație au expirat.  

Cei patru administratori care au fost numiți pentru o perioadă de patru luni sunt Ion Diaconu, Simion Drelciuc, Camelia Șușter și Constantin Zărnescu.

Totodată, cei patru administratori provizorii au fost mandatați să organizeze procedura de selecție a membrilor Consiliului de Administrație. 

S-a ajuns în situația de a fi numiți administratori provizorii după ce mandatele vechilor membri ai CA au fost prelungite doar pentru câteva luni. Aceeași situație a fost și la societatea Urban Serv, unde a fost convocată AGA pe 1 august, dar liberalii au absentat.

Aleșii locali nu s-au pus de acord până acum asupra modalității de desemnare a noilor administratori. Liberalii ar fi vrut ca municipalitatea să se ocupe de acest lucru, în timp ce cei de la PSD au propus ca de recrutarea noilor administratori să se ocupe conducerea societății de termoficare.

"Oricât am încerca să ținem partea unuia sau altuia realitatea dură este că Urban Serv a pierdut licitația pentru administrarea gropii de gunoi, cât și a colectării și transportului gunoiului menajer. Indiferent pe cine veți numi până la urmă acolo și prin ce manieră veți face acest lucru e clar că o să forțați și încălcați prevederile Legii 161/2003 dar încerc încă o dată trag un semnal de alarmă cu privire la managementul acestei societăți și dacă tot aveți influență asupra lor și țineți să vă numiți administratorii și directorii să îi țineți în brațe. Reduceți-le salariile! La Modern Calor e același lucru. Dăm acea subvenție de ani de zile, am modernizat CET-ul și subvenția noastră este aceeași mereu, în loc să scadă, este o realitate", a comentat consilierul Eugen Țurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plimbare penală cu motoscuterul pe un drum din județ

astăzi, 12:08
54

La data de 19 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din localitatea Stânca, în timp ce se deplasa cu un motoscuter pe raz...

Hoț prins în flagrant în Piața Centrală din Botoșani!

astăzi, 11:56
124

Un individ care credea că dă lovitura a fost prins în flagrant de polițiști în Piața Centrală.Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au depistat, sâmbăt...

Pistoale deținute ilegal, scoase la vânzare de un botoșănean pe o rețea de socializare!

astăzi, 11:53
119

La data de 19 ianuarie, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani au depistat un bărbat de 31 de ani, din loca...