Administratori provizorii la societatea Modern Calor

Administratori provizorii la societatea Modern Calor
Societatea Modern Calor va avea patru administratori provizorii. Decizia a fost luată, joi, de Adunarea Generală a Acționarilor, după ce mandatele membrilor Consiliului de Administrație au expirat.  

Cei patru administratori care au fost numiți pentru o perioadă de patru luni sunt Ion Diaconu, Simion Drelciuc, Camelia Șușter și Constantin Zărnescu.

Totodată, cei patru administratori provizorii au fost mandatați să organizeze procedura de selecție a membrilor Consiliului de Administrație. 

S-a ajuns în situația de a fi numiți administratori provizorii după ce mandatele vechilor membri ai CA au fost prelungite doar pentru câteva luni. Aceeași situație a fost și la societatea Urban Serv, unde a fost convocată AGA pe 1 august, dar liberalii au absentat.

Aleșii locali nu s-au pus de acord până acum asupra modalității de desemnare a noilor administratori. Liberalii ar fi vrut ca municipalitatea să se ocupe de acest lucru, în timp ce cei de la PSD au propus ca de recrutarea noilor administratori să se ocupe conducerea societății de termoficare.

"Oricât am încerca să ținem partea unuia sau altuia realitatea dură este că Urban Serv a pierdut licitația pentru administrarea gropii de gunoi, cât și a colectării și transportului gunoiului menajer. Indiferent pe cine veți numi până la urmă acolo și prin ce manieră veți face acest lucru e clar că o să forțați și încălcați prevederile Legii 161/2003 dar încerc încă o dată trag un semnal de alarmă cu privire la managementul acestei societăți și dacă tot aveți influență asupra lor și țineți să vă numiți administratorii și directorii să îi țineți în brațe. Reduceți-le salariile! La Modern Calor e același lucru. Dăm acea subvenție de ani de zile, am modernizat CET-ul și subvenția noastră este aceeași mereu, în loc să scadă, este o realitate", a comentat consilierul Eugen Țurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

astăzi, 21:16
227

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
266

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
113

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...