Adăpost de animale şi furaje distruse de doi copii care s-au jucat cu bricheta!

Adăpost de animale şi furaje distruse de doi copii care s-au jucat cu bricheta!
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a fost anunţat, miercuri după - amiază, de producerea unui incendiu.Doi copii de 11, respectiv 16 ani, din Plugari, judeţul Iaşi, s-au jucat cu bricheta în apropierea depozitului de furaje din gospodăria vecinilor, incendiindu-l. 

Flăcările s-au extins şi la adăpostul de animale. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre producerea evenimentului la ora 16.31. 

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, precum şi pompierii voluntari din comună. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau furajele şi anexa gospodărească, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la alte clădiri din apropiere. 

Incendiul a fost stins în mai puţin de două ore, fiind salvate bunuri materiale în valoare de cca. 40.000 de lei. Flăcările au distrus adăpostul de animale şi peste 20 de tone de furaje, valoarea pagubelor fiind estimată la cca. 5000 de lei. 

I.S.U. Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere  (chibrituri sau brichete).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
114

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
252

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
115

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...