ADA MACOVEI: Parintele care a sesizat ca fiului sau i s-au cerut bani la bac a vrut sa denigreze profesorii de la Eminescu!

ADA MACOVEI: Parintele care a sesizat ca fiului sau i s-au cerut bani la bac a vrut sa denigreze profesorii de la Eminescu!

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Parintele elevului care a sustinut proba de sport la Colegiul Mihai Eminescu din Botosani nu a depus inca sesizare la ISJ Botosani, desi ieri reclama faptul ca fiului sau i s-au cerut bani pentru a obtine nota maxima.

"Credem ca a fost o tentativa de denigrare a profesorilor de la Eminescu, dar si a elevilor, mai ales ca este un lucru stiut ca la Eminescu sunt copii cu rezultate bune", a declarat astazi Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani.

Conform celor precizate de Ada Macovei, numarul notelor de 10 la sport a scazut cu un procent de 12 la suta fata de anul trecut. Astfel, daca in 2008 peste 58 la suta din notele de la sport erau de 10, in 2009, procentul a scazut la 46,2 la suta.

"Profesorii au inceput sa-si faca datoria, sa evalueze obiectiv si sa dea si alte note decat 10", a motivat Ada Macovei scaderea numarului de note de 10 la proba sportiva a bacalaureatului de anul acesta.

La Botosani, elevii au obtinut note cuprinse intre 7 si 10 la proba de sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
79

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
119

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...