Acuze la adresa directorului unei instituții botoșănene, "copilul de suflet al unei persoane de la județ"!

Acuze la adresa directorului unei instituții botoșănene, "copilul de suflet al unei persoane de la județ"!
Controale la comandă politică! De asta este acuzat directorul unei instituții din Botoșani. Cel care aduce aduce acuzele este deputatul liberal Verginel Gireadă, iar cel vizat este Răzvan Rotaru, comisar-șef al Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Botoşani.

Parlamentarul susține că primăriile conduse de primari liberali au fost asaltate cu controale din partea comisarilor de mediu, cei din urmă închizând însă ochii la neregulile din unitățile administrativ-teritoriale conduse de social-democrați.

Gireadă a lăsat de înțeles că aceste controale au fost dictate de președintele Consiliului Județean Botoşani, Costică Macaleți, despre care afirmă că nu știe să gestioneze problema deșeurilor. 

"În ultimul timp s-a creat un monopol la Consiliul Județean, toate primăriile din județ sunt blocate și nu numai atât. Au ajuns la niște taxe de zece ori mai mari. Cum pot suporta oamenii simpli de la țară când vor trebui să plătească acele sume când săracii nu au nici măcar gunoi, ei nu au bani nici de o pungă de gunoi. E grav că s-a ajuns în această situație, că nu avem decât o singură firmă și avem monopol. Plătim niște prețuri uriașe la gunoi, mai mari ca la energia electrică. Cred că actualul președinte al Consiliului Județean nu știe să gestioneze această problemă, iar comunele au stat luni de zile blocate în gunoi și au mers prin oamenii pe care îi au în teritoriu, și pot da și nume, prin Răzvan Rotaru, care este copilul de suflet al unei persoane de la județ, să amendeze numai primarii PNL, ceea ce nu mi se pare normal pentru că, dacă merge la cei de la PSD, au gunoi în toată comuna și au și gropi clandestine", a spus deputatul Verginel Gireadă, într-o conferință de presă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENȚIE, produs infectat cu Salmonella! Dacă l-ați cumpărat din supermarket, îl puteți returna

astăzi, 17:12
373

Un tip de cereale comercializat în supermarketurile Lidl a fost retras de pe rafturile magazinelor, după ce s-a descoperit că produsul este infectat cu Salmonella, anunţă Autoritatea Naţion...

Ninsoarea de weekend a dat bătăi de cap șoferilor botoșăneni: Nervi în trafic, mașini avariate, victime transportate la spital!

astăzi, 16:40
616

Ninsoarea de martie, care a căzut la Botoșani începând de sâmbătă seară, a creat mari dificultăți șoferilor. În județ s-au înregistrat numeroase accidente soldat...

Județul Botoșani, sub Cod Galben de ninsori și frig până la miezul nopții!

astăzi, 14:45
351

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare COD GALBEN, valabilă artăzi, până la ora 23.00, meteorologii atenționând că în intervalul menționat se vor înregistra ...