Actrita Natasha Richardson a murit, dupa un accident la schi! - VIDEO

Actrita Natasha Richardson a murit, dupa un accident la schi! - VIDEO
Dupa doua zile petrecute in coma profunda, actrita britanica Natasha Richardson a murit noaptea trecuta intr-un spital din Manhattan. In mai urma sa implineasca 46 de ani.

In ultimele ore, pe la capataiul actritei britanice se perindasera toti apropiatii, inclusiv mama ei, celebra Vanessa Redgrave.

"Sotul ei, Liam Neeson, cei doi fii ai lor si intreaga familie sunt in stare de soc si traumatizati de moartea tragica a iubitei Natasha", se spune intr-un comunicat difuzat de agentul cuplului.

Totodata, familia a cerut fanilor si ziaristilor sa le respecte intimitatea. Actrita de 45 de ani s-a accidentat acum doua zile, in timp ce lua lectii de schi pe o partie din statiunea canadiana Mont Tremblant.

A cazut si s-a lovit la cap, iar impactul a fost extrem de dur pentru ca vedeta nu purta casca de protectie. Natasha Richardson a fost una dintre cele mai respectate actrite britanice.

S-a lansat pe scena teatrului din Londra in 1986. 12 ani mai tarziu a cistigat premiul Tony pentru interpretarea din piesa Cabaret, regizata de Sam Mendes. I-a cucerit si pe cinefili cu rolurile din filme ca Nell, The Parent Trap si Maid in Manhattan.

 Sursa:ProTv

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
2

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
38

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
255

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...