Actorii Teatrului Vasilache au sarbatorit alaturi de copiii din satele Botosanilor!

Actorii Teatrului Vasilache au sarbatorit alaturi de copiii din satele Botosanilor!
Actorii Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani si-au intampinat astazi spectatorii la sediul institutiei, dar nu i-au uitat nici pe copiii din judet.

Astfel, o echipa a teatrului a asteptat la sediu, cu "Povestiri de buzunar" si cu multa dragoste, copiii din Stefanesti, Dracsani si Buzeni, in timp ce o alta echipa s-a deplasat la Gorbanesti si Mihalaseni, cu spectacolul "Clovnul".

"Felicit doamnele educatoare care au ales sa ofere ca dar pentru Ziua copiilor un spectacol de teatru de papusi, si anume Funduianu Mihaela, de la Gradinita Stefanesti, Colac Livia - Gradinita Dracsani, si Ostafie Maria, din Buzeni, comuna Baluseni", a precizat Mihaela Nistorica, director adjunct al Teatrului Vasilache.

Micutii au venit in excursie la oras si au vrut sa vada cum arata un spectacol intr-o sala adevarata de teatru, actorii asteptandu-i cu spectacolul "Povestiri de buzunar".

"La sfarsitul spectacolului, Domnul Poveste, interpretat de actorul Valentin Ligi, si ajutoarele lui, actritele Anca Stefan, Ibica Leonte si Mihaela Nistorica, le-au cantat copiilor Multi ani traiasca si i-au servit cu prajituri si sucuri oferite de sponsori binevoitori, Cofetaria Mami", a completat Mihaela Nistorica.

Tot astazi, o alta parte a trupei Teatrului Vasilache a sustinut spectacole la Gorbanesti, la invitatia inspectorului scolar general Ada Macovei, care a dorit sa ofere copiilor un cadou artistic special de ziua lor. Spectacolul Clovnul a fost bine primit de toti cei prezenti.

"Laudabila este din nou si invitatia primarului de la Mihalaseni, Buraga Loredan, care a insistat ca, dupa ce vom juca spectacolul Clovnul la Gorbanesti sa venim si la copiii din satul lui. Am mai fost si de Craciun aici si nu l-am putut refuza. Regret ca nu am mai putut ajunge si la copiii din Hanesti, desi primarul de acolo si-a dorit foarte mult, dar am promis ca vom merge cu prima ocazie", a precizat directorul adjunct al Teatrului Vasilache Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
112

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
67

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
71

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...