Accidentul de la Zaicesti: Femeia se deplasa in interes de serviciu, anunta ITM

Accidentul de la Zaicesti: Femeia se deplasa in interes de serviciu, anunta ITM
În ziua de 2 februarie 2012, între orele 11.00 – 12.00, Mihăilă Elena, angajată în cadrul B.C. Intesa Sanpaolo România SA – Sucursala Bacău, se deplasa cu un autoturism Fiat, în interesul băncii, de la Bacău la un client al băncii din Botoşani, informează un comunicat al ITM Botoşani.

La aproximativ 15 km de intrarea în Botoşani (zona Zăiceşti), autoturismul a ieşit în afara carosabilului şi s-a răsturnat, femeia accidentându-se.   

Victima a fost internată la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani pentru îngrijiri medicale.  Mihăilă Elena este în vârstă de 42 ani şi are o vechime la locul de muncă de 4 ani.
 
Comunicarea evenimentului la ITM Botosani a fost făcută de către Pop Sorin, şef birou prevenire şi securitate în muncă.

Accidentul a survenit în timpul deplasării în interesul serviciului, evenimentul încadrandu-se în categoria accidentelor de muncă de traseu.

Cercetarea evenimentului va fi efectuată de către angajator, dosarul de cercetare urmează a fi înaintat la I.T.M. Botoşani pentru avizare. 
  
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
351

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
452

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
76

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...