ACCIDENTUL de la Trușești, surprins de camerele de supraveghere! Hoțul este bolnav psihic! VIDEO

ACCIDENTUL de la Trușești, surprins de camerele de supraveghere! Hoțul este bolnav psihic! VIDEO
Tanarul care a furat autoturismul taxi din Botosani si a provocat un grav accident la Trusesti este bolnav psihic. Acesta are 25 de ani, este din Suceava si sufera de tulburare schizo-afectiva de tip maniacal. 

Tanarul a ajuns in Botosani si a furat un autoturism Dacia Logan, inscriptionat taxi, din zona Garii, si a pornit in mare viteza prin oras. Taximetristul a sunat la 112, iar pe urmele suceveanului au pornit mai multe echipaje de politie. 

La intrare in localitatea Trusesti, soferul de ocazie a trecut de un filtru al politistilor, iar cand a ajuns in centrul comunei a spulberat o caruta parcata pe sensul sau de mers, dupa care a ricosat pe contransens intr-un alt autoturism.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere de la un local din zona, iar pe imagini pe vede cum cu doar cateva secunde inainte pe langa masina parcata a trecut un biciclist, iar un pieton care se afla langa caruta a scapat ca prin minune.

Tanarul a fost luat de un echipaj SMURD de Terapie Intensiva Mobila si transportat la spital, insa starea sa nu este grava.

Acesta este posesor al permisului de conducere din anul 2009. Politistii vor cere o examinare neuropsihiatrica.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
17

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
138

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
95

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...