Accidentul de la Dealu Mare, soldat cu un mort si doi raniti, s-a petrecut din cauza vitezei! - completare

Accidentul de la Dealu Mare, soldat cu un mort si doi raniti, s-a petrecut din cauza vitezei! - completare
Un mort si doi raniti in accidentul petrecut in acesta dimineata la Dealu Mare, in apropiere de Dorohoi. Politistii spun ca masina, care se indrepta spre Botosani, circula cu o viteza foarte mare.

Un BMW condus de Paul M., de 49 de ani, din Botosani, s-a incolacit pur si simplu in jurul unui copac de pe marginea drumului. Soferul se pare ca a pierdut controlul volanului, impactul dintre autoturism si copac fiind extrem de violent.

Brandusa I., de 38 de ani, cumnata soferului, se afla pe scaunul din dreapta, si a decedat pe loc. Sotia soferului, Carmen M., de 49 de ani, a fost scoasa de echipajele de la descarcerare de pe bancheta din spate, fiind ulterior transportata la spitalul din Botosani, cu traumatism cranio-facial, fractura de bazin si fracturi costale multiple.

Rezultatul etilotestului a aratat ca soferul avea o imbibatie alcoolica de 0,81 mg/l in aerul expirat.

Barbatul, care si-a condus la moarte propria ruda si a pus in pericol viata sotiei sale, a suferit mai multe traumatisme la coloana si a fost internat in Spitalul Dorohoi.

Insa este cercetat pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere pe drumul public a unui autoturism, cu o concentratie alcoolica peste limita legala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
108

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
648

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
224

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...