Accidentul de la Braiesti, produs din cauza vitezei

Accidentul de la Braiesti, produs din cauza vitezei
Victimele accidentului petrecut in aceasta dimineata au ajuns la spital in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac.

Accidentul extrem de violent a avut loc in aceasta dimineata, in apropiere de Braiesti. Un autoturism Dacia Logan, in care se aflau doua femei si un barbat, a derapat, a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

Imediat, la locul producerii evenimentului rutier au ajuns doua echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta, un echipaj de la Descarcerare si echipaje ale politiei.

D.S., de 53 de ani, soferul Loganului, a spus ca accidentul s-a produs din cauza unui alt sofer, care venea cu viteza din spate. Pentru a-i face loc sa depaseasca, a incercat sa traga cat mai mult dreapta, moment in care a pierdut controlul masinii.

Autoturismul a fost avariat in proportie de peste 60%. Politistii au precizat ca, cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei de mers la un carosabil umed si cu portiuni de gheata in curba.

Victimele au fost diagnosticate cu traumatisme de coloana cervicala, de membre superioare si cranio-cerebrale severe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
8

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
143

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
57

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...