Accidentata sub privirile mamei sale!

Accidentata sub privirile mamei sale!
O fetita de 8 ani a fost lovita de o masina chiar sub privirile mamei sale! Chiar daca minora a iesit brusc in fata masinii, desprinzandu-se din mana mamei, politistii spun ca soferita care a lovit-o pe fetita este vinovata de producerea accidentului.

"In cursul zilei de marti, in jurul orei 19.30, in timp ce conducatoarea auto G. Elena, de 54 de ani, din satul Cotu, comuna Coplau, judetul Botosani, conducea autoturismul proprietate personala pe DJ 282, pe raza localitatii Cimpeni, comuna Prajeni judetul Botosani, la efectuarea unei manevre de depasire a unui tractor stationat a surprins si acidentat usor pe minora M. E., de 8 ani, care se afla impreuna cu mama sa si s-au angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara a se asigura in prealabil", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In momentul in care mama minorei a observat autoturismul a ramas pe loc in mijlocul drumului, insa minora a fugit de langa aceasta iesind instantaneu in fata vehiculului.

Cu toate ca soferita a tras de volan spre stanga, nu a putut evita accidentul, una dintre rotile vehicului calcand-o pe minora peste piciorul stang.

Victima a fost preluata de ambulanta si transportata la Spitalul de Pediatrie Botosani, unde a fost internata pentru investigatii de specialitate.

In urma testarii cu aparatul etilotest s-a stabilit ca in momentul producerii accidentului conducatoarea auto nu se afla sub influenta alcoolului.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca accidentul s-a produs din culpa conducatoarei auto. Se continua cercetarile pentru a se stabili daca in sarcina conducatoarei auto se poate retine vreo culpa in producerea accidentului", a precizat comisar Manuela Ieremie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
10

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
42

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
17

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...