Accident stupid: Prinsă în frânghia desprinsă de la platforma încărcată cu baloţi de paie!

Accident stupid: Prinsă în frânghia desprinsă de la platforma încărcată cu baloţi de paie!
Experienţă teribilă pentru o fată de 11 ani, care se deplasa cu bicicleta pe şosea! Franghia care susţinea baloţii de paie pe o platformă s-a desprins şi s-a înfăşurat în jurul copilei. Conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani şi care nu avea permis de conducere, a observat târziu cele petrecute. Cu toate acestea, el nu a declarat la Poliţie incidentul.

Duminică la amiază, în jurul orei 13.00, în timp ce conducea un ansamblu compus dintr-un tractor și o platformă încărcată cu baloți din paie, pe DS 703, pe raza localităţii Ștefănești, judeţul Botoșani, un tânăr de 22 ani, din localitate, a surprins şi accidentat o minoră de 11 ani, care se deplasa pe drumul sătesc, pe bicicletă.

În fapt, în timp ce ansamblul de vehicule a depăşit în mers bicicleta cu care se deplasa minora, una dintre sforile cu care erau legați baloții din paie s-a defăcut și, din cauza curenților formaţi, s-a înfășurat în jurul corpului minorei, aspect nesesizat de conducătorul auto, care a oprit ansamblul de vehicule abia după câțiva metri, informează IPJ Botoşani.

După producerea evenimentului, constatând că minora nu a suferit leziuni majore, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, iar minora și-a continuat de asemenea drumul, înspre domiciliul părinților săi.

Ulterior, aceştia din urmă au sesizat organele de poliţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul care conducea ansamblul de vehicule nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, cauza urmând a fi soluționată procedural.
 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
36

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
131

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
89

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...