Accident rutier cu cinci victime intre Baisa si Vladeni!FOTO

Accident rutier cu cinci victime intre Baisa si Vladeni!FOTO
In jurul orei 13.15 s-a produs un accident rutier pe drumul Botosani-Suceava, intre localitatile Vladeni si Baisa. Din primele informatii, exista mai multe victime, o persoana ramanand incarcerata.

La fata locului au pornit echipaje de la Pompieri, Politie si Ambulanta. 








UPDATE: Accidentul s-a produs pe un sector de drum drept, unde depasirea este interzisa. 

Din primele cercetari, se pare ca soferul autoturismului marca Cielo, Cristian Carp, in varsta de 34 de ani, din Dorohoi, s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, impactand autoturismul marca Renault (apartinand unei firme de distributie materiale de constructie), condus de Vasile Baltatescu, de 27 de ani, care venea din sens opus si circula regulamentar.

In urma impactului, cinci persoane au fost ranite.

In Cielo se aflau patru persoane, trei femei, Alina Carp de 23 de ani, Elena Carp de 32 de ani si  Angela Stefan de 25 de ani si soferul, acesta din urma ramanand incarcerat, cu picioarele prinse sub bordul masinii.

A fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate din autoturism. Soferul a suferit un traumatism la un picior, dar si un traumatism toracic. Celelate trei femei au suferit de asemenea diferite traumatisme, insa sunt in afara oricarui pericol.

In Renault se aflau soferul, care  a suferit traumatisme la membre, si un pasager, Claudiu Stan, de 33 de ani, care a fost ranit usor.

In urma impactului, masina firmei de distributie Arabesque a fost aruncata in afara partii carosabile.








Circulatia in zona a fost oprita cateva zeci de minute, pe ambele sensuri, cozile de masini intinzandu-se pe cativa kilometri.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
23

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
191

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
151

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...